املش نيوز:چندی پیش وی به دلیل اهانت به یکی از فرماندهان نیروی انتظامی در تلویزیون مورد توبیخ قرار گرفته بود
خبرهای رسیده حکایت از بازداشت مجری مشهور تلویزیونی توسط نیروی انتظامی دارد
فرزاد حسنی که چندی پیش به دلیل اهانت به یکی از فرماندهان ارشد نیروی انتظامی در تلویزیون مورد توبیخ قرار گرفته بود امروز به همراه سه دختر در یکی از شهرهای جنوبی بازداشت وتحویل قانون شده است .
وی همواره با نوع خاصی از مجری گری و ترکیب ظاهر خاص و بیان مذهبی ، سعی در معرفی خود بعنوان الگوی ! جوان ایرانی داشت .
بدنبال تایید خبر دستگیری فرزاد حسنی ، خبرنگار ما به جزئیات بیشتری در این باره دست پیدا کرد .
فرزاد حسنی که برای اجرای برنامه ایی به جزیره کیش رفته بود ضمن شرکت در یک به اصطلاح پارتی با وضعیت نامناسبی توسط مامورین ناجا بازداشت گردید.
این مجری مشهور ! که در برنامه های سیما سعی می کرد خود را بعنوان الگوی ! جوان ایرانی معرفی کند ؛ به دلیل شرایط نامناسب پارتی و وضعیت خود و همراهانش ! ابتدا محکوم به تحمل حد شد لیکن سرانجام با پرداخت حدود 2 میلیون تومان جریمه آزاد گردید .
گفتنی است وی چندی پیش در برنامه کوله پشتی ضمن مصاحبه یا سردار رادان و به بهانه نقد طرح ارتقاء امینت اجتماعی ، ضمن عقده گشایی به مواردی از دست گیری به اصطلاح بی مورد خودش توسط پلیس اشاره نمود که درهمان برنامه نیز این سئوال برای مردم پیش آمد که اگر فرزاد حسنی رفتار مناسبی داشته است چطور ناجا به دفعات مکرر وی را بازداشت نموده لیکن کاری به کار میلیونها جوان ایرانی که دارای منش صحیح اجتماعی می باشند نداشته است . /بولتن نيوز