املش نیوز:با توجه به اینکه حدود سه ماه از انتخاب حیدر ابراهیمی بعنوان شهردار املش از سوی اعضای شورای شهر املش می گذرد در برخی محافل زمزمه هایی مبنی بر استیضاح وی به گوش می رسد.
بر پایه این گزارش :ابراهیمی که با رایزنی های شبانه روزی توانسته بود فقط سه رای موافق اعضای شورا شهر املش را جلب کند اما دیری نپاید که برخی از موافقان نیز در برخی جلسات رسمی و غیر رسمی انتقاداتی را از عملکرد وی بروز دادند .
اگر چه از شهردار املش در این مدت چند ماهه حرکت سازنده ای در جهت اعتلا و شکوفایی شهر املش به چشم نخورد و بسیاری از امورات کوچک نیز در واحدهای مختلف شهرداری نیز بدون هیچ دلیل قانع کننده ای راکد مانده است اما در مقابل برخی انتقادات نسبت ایشان ، وی در سخنانی شهردار گذشته را متهم به گذاشتن بدهی میلیاردی ،جذب بیش از حد نیرو ،نیمه تمام گذاشتن پروژه ها و… متهم می کند واعلام می نماید که با این میزان بدهی و اعتبار زمینه ای برای انجام فعالیت های عمرانی و ادامه کار پروژه های عمرانی میسر نیست تا جائیکه گفته می شود در یکی از جلسات شورا رئیس شورای شهر املش خطاب به شهردار گفته : قبل از انتخاب شما در جلسه ای ما وقتی به شما گفتیم شهرداری فلان قدر بدهکار است شما در جواب گفتید اگر دو میلیارد تومان هم بدهکارباشد چیزی نیست !
اگرچه انتظار بود جناب شهردار در این مدت حضورچند ماه اش دیداری با ارباب جراید و رسانه های گروهی می داشتند و از میزان بدهی شهرداری و همچنین برنامه ها و طرحهایی که جهت اجراء در این شهر دارند بیان می نمودند اما متاسفانه این چنین نشد و فقط رسانه هایی که به دنبال رپرتاژو آگهی بودند موفق به دیدار جناب شهردار گردیدند !
اما از آنجائیکه جناب شهردار که چند ماهی برای تصدی پست شهرداری شبانه روزی در تلاش بود یقینا قبل از حضورش نیز مطالعاتی از عملکرد شهرداری اعم از میزان بدهی ،درآمد و هزینه ها ،پروژه های در حال اجراءو نیمه تمام و…داشته اند که با اسناد مالی شهرداری که در اختیار ماست و می توانیم جهت مطالعه تقدیم جناب شهردار کنیم بدهی شهرداری در زمان تحویل دادن مهندس کهالی شهردار سخت کوش املش 450 میلیون تومان بوددر حالیکه مبلغ 320 میلیون تومان آن مربوط به قبل از مدیریت مهندس کهالی بود وفقط 290 میلیون تومان آن مربوط به بدهی تامین اجتماعی بوده است و همین آقای کهالی زمانی شهرداری رودسر را تحویل گرفت که آن شهرداری بالغ بر 5 میلیارد تومان بدهی داشت و حدود 700 میلیون تومان چک بلامحل که می بایست به روز پرداخت می شد و اما هر کس که امروز وارد شهر رودسر گردد شاهد حرکت سازنده و تلاشی گسترده در نقاط مختلف این شهر خواهد بود.
اما یک منبع نزدیک به شورای شهر در گفتگوی اختصاصی به املش نیوز گفت:یکی از اعضای شورای شهر املش در حال جمع آوری مستنداتی جهت استیضاح شهردار املش است .
وی که خواست نامش فاش نشود : تاکید کرد در صورت مطرح شدن استیضاح و با توجه به اینکه از ابتدا دو تن از اعضای شورای شهر املش با انتخاب وی مخالف بودند و مخالفت ضمنی برخی از موافقان اولیه وی در محافل گوناگون احتمال رای آوردن استیضاح وجود دارد.
وی افزود: به احتمال قوی شهردار املش در هفته آینده مقدمتا در یکی از جلسات شورا حضور پیدا خواهد و به برخی از سوالات اعضای شورا پاسخ خواهد داد.