املش نيوز : امروز یکشنبه آخرین روز کاری مجلس هفتم شورای اسلامی بود. مجلس امروز شاهد خداحافظی نمایندگان با همدیگر و همینطور خبرنگاران پارلمانی بود. قرار است برندگان ماراتن۲۴ اسفند ماه در روزهای آتی مجلسی را پایگذاری کنند که در میان مردم مجلس هشتم شورای اسلامی نام گرفته است.
در آخرین روز کاری طرح دو فوریتی خشکسالی از طرف دولت برای تصویب در دستور کار مجلس هفتم قرار گرفت. اولین مخالف این طرح که در واقع دو فوریت آن را زیر سوال می برد.
حجت الاسلام مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بود. که در ابتدای بحث ایشان دکتر حداد میکروفن اسدالله عباسی نماینده شهرستانهای رودسر و املش را باز نمود تا تذکر آئین نامه ایی خود را در مورد دستور جلسه بیان نماید.
عباسی تذکر آئین نامه خویش را بهانه نموده بود تا به عدم رسیدگی به وضعیت خسارت دیدگان از برف سنگین امسال منطقه اعتراض نماید. هرچند حداد سعی نمود تا با قطع کردن سخنان عباسی او را از رسیدن به هدفش باز دارد ولی عباسی جسورانه ادعای عدم رسیدگی به مشکلات کشاورزان خسارت دیده از برف پارسال را مطرح نمود. او می گفت: “حتی از نظر روحی هم مسئولان نتوانستند به کشورزان منطقه رسیدگی کنند با آنکه درخواست ما به بهمن ۸۶ بر می گردد ولی تا کنون کسی به فریاد مردم منطقه ما نرسیده است.” هرچند در روزهای قبل خبر دیدار تعدادی از نمایندگان گیلان با دکتر علی لاریجانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی که با حضور بیادی و خاکسار منتشر شده و آقایان عباسي -لا هوتی – محمدیاری -كوچكي نژادودلخوش نمايندگان شهرهاي رودسر- لنگرود -تالش- رشت وصومعه سرا درمجلس شوراي اسلامي نیز حضورداشتند تا حمایت خویش از ریاست مجلس لاریجانی را شخصاْ ابلاغ نمایند و این درگیری را می توان به اتمام اعتبار کارت حداد در مجلس هشتم تشبیه نمود ولی چون در ستاندن حق کشاورزان منطقه بوده جای تقدیر و تشکر دارد.