- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

نمايشگاه تازه‌هاي كتاب در املش افتتاح شد

املش نيوز: همزمان با آغاز هفته كتاب و كتابخواني، نمايشگاه و فروشگاه تازه‌هاي كتاب صبح امروز با حضور فرماندار ،امام جمعه و ساير مسئولان در املش افتتاح شد.


رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي املش ظهر امروز در مراسم افتتاح نمايشگاه مذكور اظهار داشت: نمايشگاه و فروشگاه تازه‌هاي كتاب به مدت 10 روز صبح و عصر براي بازديد علاقه‌مندان برپا است.
علي‌اكبر ميرروشندل افزود: در اين فروشگاه يك هزار و 500 عنوان كتاب با 4 هزار جلد در زمينه‌هاي كودكان، نوجوانان، جوانان، دانشگاهي، تاريخ، ادبيات، اخلاقي و اجتماعي، ديني، نرم‌افزاري و رايانه موجود است كه با 15 درصد تخفيف عرضه مي‌شود.
وي ادامه داد: در حال حاضر تعداد 871 نفر عضو كتابخانه‌هاي املش هستند و بيش از 20 هزار جلد كتاب در كتابخانه‌هاي اين شهرستان موجود است.
ميرروشندل تصريح كرد: در طول هفته كتاب و كتابخواني از دانش‌آموزان، دانشجويان، ايثارگران، بازنشستگان و مددجويان كميته امداد (ره) نمونه و برتر به صورت رايگان براي عضويت در كتابخانه‌هاي سطح شهرستان ثبت‌نام مي‌شود.