- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

نماينده مردم رودسرواملش: جوانان آينده ازدواج را مبهم مي‌بينند

املش نيوز :نماينده مردم رودسر و املش در مجلس شوراي اسلامي گفت: جوانان به دليل نبود امنيت خاطر و اعتماد به آينده، ازدواج را مبهم مي‌بينند.


“اسداله عباسي” در گفت و گو يي افزود: ابهام در آينده ازدواج، قدرت تصميم‌گيري را از جوانان مي‌گيرد.
وي اظهار داشت: بخشي از معضلات ازدواج برمي‌گردد به پديده اجتماعي جديدي كه جايگزين فرهنگ اصيل ايراني و اسلامي در امر ازدواج شده است.
وي گفت: نوع نگاه به امر ازدواج به سمت تجمل‌گرايي، راحت طلبي وعافيت طلبي رفته لذا خانواده‌ها و جوانان در امر ازدواج سخت‌گيري مي‌كنند.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي افزود: مجلس بستر و تسهيلات لازم براي ازدواج جوانان را فراهم كرد اما سخت‌گيريها در زمينه تهيه جهيزيه، مهريه و مطالبات قبل از ازدواج كه در گذشته مرسوم نبوده اعتماد طرفين را نسبت به همديگر كمرنگ كرده‌است.
“عباسي” ادامه داد: گذاشتن شروطي مانند داشتن جهيزيه كامل،اشتغال، خانه و ماشين مانع ازدواج جوانان در كشور شده است.
وي گفت: عزم و اراده ملي براي رفع اين معضل نياز است و همه مسوولان و دست اندركاران بايد فضاي فرهنگي و اجتماعي جامعه را به سمتي سوق بدهند كه امنيت خاطر و آينده روشني براي جوانان فراهم شود.
وي اضافه كرد: دركميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي طرحهاي خوبي در زمينه تسهيلات ازدواج، اشتغال جوانان و خوداشتغالي آنها ارائه شده اما همه نياز جوانان اينها نيست.
وي تاكيد كرد: مجلس آماده رفع موانع قانوني در خصوص ازدواج در كشور است اما موانع فرهنگي و اجتماعي نيز در اين زمينه وجود دارد.
وي ادامه داد: در كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي نيز امر ازدواج از نظر آسيب‌شناسي در دست بررسي است تا نگرش خانواده‌ها و جوانان نسبت به امر ازدواج تعديل شود.
رييس مجمع نمايندگان گيلان گفت: اقدامات ما در خصوص ازدواج نبايد در حد شعار و حرف باشد بلكه تصميمات بايد براساس عقل و منطق اتخاذ شود نه بر اساس احساسات.
“عباسي” افزود: مسائل حاشيه‌اي نبايد اصل ازدواج را تحت‌الشعاع خود قرار دهد در غير اين صورت پيوندها گسستني خواهد شد و طلاق كه يك پديده ناگوار اجتماعي است، راحت گرفته مي‌شود.
وي اظهار داشت: دست اندركاران امور فرهنگي كشور مانند صدا و سيما، سازمان‌هاي تبليغات اسلامي ، ارشاد اسلامي، ائمه جمعه و سازمان ملي جوانان بايد براي اصلاح اين فرهنگ غلط كه در جامعه رواج يافته، اقدام كنند.
وي ادامه داد: جوانان نبايد آينده خود را تاريك ببينند و راحتترين راهكار را در زندگي طلاق بدانند.
وي افزود: مجلس شوراي اسلامي آماده رفع موانع قانوني در امر ازدواج جوانان است تا موانع فرهنگي و اجتماعي زندگي نيز برطرف شود.