- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

چه می کند این استاندار؟ / عزل فرماندار و رئیس ستاد انتخابات 16 روز مانده به رأی گیری/ تجمع اعتراض آمیز 20 هزار نفری

  در پی عزل فرماندار کوهدشت و رییس ستاد انتخابات این شهردرکمتر از 16 روز مانده به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و متعاقب آن عزل معاون فرماندار، توسط استاندار لرستان ،بیش از 20 هزار نفر در اعتراض به این تصمیم مقابل فرمانداری این شهر تجمع کردند.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از لرستان،تجمع کنندگان که از طیف‌های مختلف مردم بودند،با حمل پلاکارد و سر دادن شعارهایی،دخالت مسوولان اجرایی در شکل گیری روند جهت دار در انتخابات این شهرستان را محکوم کردند.

بنا بر این گزارش فرمانداران 2 شهرستان کوهدشت و نورآباد دلفان از توابع استان لرستان طی هفته گذشته در حالی از سمت خود عزل شدند که هرگونه تغییر مسوولان اجرایی در استانه انتخابات از سوی مقامات ارشد نظام به شدت نهی شده است.

اکثریت تجمع کنندگان در شعارهای خود با محکوم کردن  دخالت مسوولان اجرایی در فرایند انتخابات، این حرکت را در راستای خواسته جریان انحرافی ارزیابی کردند.

درحالی فرماندار کوهدشت و معاون وی از سمت خود برکنار شده اند که زمزمه هایی مبنی بر تغییر سایر مدیران وبویژه بخشداران این شهرستان به گوش می‌رسد.

گزارش ها حاکی از آن است که با حمایت های فرماندار جدید کوهدشت،کاندیدای مورد وثوق جریان انحرافی این شهرستان ،علی رغم منع قانونی، در حالی دست به تبلیغات علنی گسترده زده اند. مردم خواستار برخورد قانونی هیات نظارت در مقابل اقدامات خلاف قانون هستند.

همسو بودن هیات‌های نظارت شهرستان با کاندیدای مشترک فتنه و انحراف موجب شد تا مردم در این گردهایی اعتراضی با سر دادن شعارهایی به آن اعتراض کنند.