املش نیوز:شنیده ها حاکی است یکی از کارکنان شبکه بهداشت آستارا که از فعالان ستاد یکی از کاندیداهای شکست خورده وفتنه های پس از انتخابات بود بعنوان رئیس جدید هلال احمر شهرستان آستارا معرفی شده است!
گفته می شود این فرد قبلا برای تصدی ریاست اداره تعاون آستارانیز از سوی نماینده این شهرستان پیشنهاد گردیده بود که به دلیل منفی بودن استعلاماتش از راه تعاون بازماند ودرنهایت با فشار نماینده وفرماندار آستارا بعنوان رئیس جدیدهلال احمراین شهرستان معرفی شده است.
این در حالیست که این انتصاب موجی از اعتراضات اصولگرایان شهرستان آستارا را به همراه داشته است و تعدادی از اعضای هیات مدیره وشورای اجرایی جمعیت هلال احمر گیلان در اعتراض به این انتصاب اعلام کرده اند تا اطلاع ثانوی ومشخص شدن اینگونه انتصابات در جمعیت هلال احمر استان گیلان از حضور در جلسات هیات مدیره خودداری خواهند کرد!