بخشدار مركزی شهرستان املش در جلسه انتخاب هیات رییسه شوراهای اسلامی این بخش گفت: دوران آزمون و خطا برای كار شوراها تمام شده و اكنون مردم انتظار دارند شوراها با ارایه دستاوردهای جدید و موثر در تمامی امور كارگشا باشند.
‘خلیل مهرزاد’ در این نشست با اشاره به این كه پس از گذشت حدود 14سال از عمر شوراها، بحث در مورد بود و نبود شوراها بی معنی است، افزود: شوراها نهادی هستند كه ریشه در مكتب اسلامی و باورهای اعتقادی ، اجتماعی مردم دارند و در فقه شیعه نیز بر آن تاكید شده است.
وی بیان كرد: شوراها جزو اركان تصمیم گیری كشور بوده و ناظر بر عملكرد نهادهای دولتی و عمومی می باشند.
مهرزاد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: معظم له تاكید دارند كه شورا نهادی اجتماعی و مردمی است كه بنیاد آن بر حل مشكلات عینی و شخصی مردم در شهر و روستا متمركز است.
وی افزود: شوراها باید قدردان مشاركت مردم بوده و خودرا وقف خدمتی كنند كه در زندگی روزمره مردم تاثیر مستقیم دارد.
بخشدار مركزی املش افزود: در پایان جلسه تمام 49روستای بخش مركزی با آرای مخفی اعضای هیات رییسه خود را مشخص كردند و به دنبال آن شورای بخش مركزی املش نیز؛ سیدحسین باش بتن را به عنوان رییس، محمودجانی پور را به عنوان نایب رییس و علی با هوش را به عنوان منشی مشخص كردند.