امام جمعه شهرستان املش با اشاره به تأكیدات رهبر معظم انقلاب در دیدار با هیأت دولت گفت: مسوولان باید برای رفع مشكلات معیشتی مردم، اهتمام بیشتری كنند.
حجت الاسلام و المسلمین احمد طیبی در خطبه های نماز جمعه این هفته املش همچنین از خدمات دولت نهم و دهم در توسعه و آبادانی كشور و انجام پروژه هایی چون مسكن مهر قدردانی كرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجلاس سران كشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها در پنجم شهریور ماه در تهران افزود: این نشست برای كشورمان دستآوردهایی در حوزه های سیاسی و اقتصادی دارد كه موجب گسترش روابط ایران با سایر كشورها و عقد قراردادهای تجاری می شود.
امام جمعه املش یادآور شد: با پیوستن ایران به جنبش غیرمتعهدها پس از پیروزی انقلاب اسلامی، روح تازه ای به این جنبش دمیده شد و امروز كه شاهد ریاست دوباره كشورمان بر این جنبش هستیم، مطمئناً تحولات بسیار مطلوبی را شاهد خواهیم بود.
فرماندار املش نیز پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته املش گفت: شهیدان رجایی و باهنر خدمت بی منت، الهی و خالصانه را به مسوولان و دولتمردان یاد دادند و الگوی مطلوبی را در نظام اسلامی به یادگار گذاشتند.
‘محمد اكبری’ صرفه جویی را راهی برای مبارزه با تحریم های دشمنان خواند و اضافه كرد: وظیفه مسوولان این است كه با تلاش بیشتر، زمینه رفاه و آرامش را برای ملت همیشه در صحنه ایران فراهم آورند. /ایرنا