- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

پروژه های گازرسانی به روستاهای املش با 11 میلیارد ریال اعتبار افتتاح می شود

رئیس اداره گاز املش از افتتاح پروژه های گازرسانی به 16 روستای این شهرستان با 11 میلیارد ریال اعتبار در دهه فجر امسال خبر داد.

ˈباقر اخوانˈ اظهار کرد: با افتتاح این پروژه ها، بیش از یک هزار مشترک روستایی از نعمت گاز طبیعی بهره مند می شوند.

وی روستاهای در حال گازرسانی املش را شامل جورکاسر، سیامرزگوابر، نارنج داربن، کشکلایه، آفتاب خورتاب، شندربالنگه، یوسف آباد کشکلایه، یوسف آباد شبخوس پهلو، هردوآب، البرز و شیشارستان عنوان کرد.

رئیس اداره گاز املش افزود: همچنین امسال به روستاهای اشکرمیدان، نجم آباد، سفیداربن و لاتک نیز گازرسانی شده است.

به گفته اخوان؛ در حال حاضر 35 روستای شهرستان املش با چهار هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی برخوردارند و برای 18 روستای دیگر نیز مراحل طراحی کار گازرسانی انجام شده است.

وی ادامه داد: برنامه ریزی های لازم برای گازرسانی به 18 روستا، سال آینده انجام می شود که با تحقق این مهم، بخش اعظمی از روستاها از نعمت گاز بهره مند و حتی از درصد استانی هم بالاتر قرار می گیرد.

رئیس اداره گاز املش گفت: هم اکنون 45 درصد جمعیت روستایی این شهرستان گاز دارند که با گازرسانی به این روستاها تا پایان امسال، این میزان به 70 درصد می رسد.

اخوان اضافه کرد: در حال حاضر مجموعاً در شهرهای املش و رانکوه هفت هزار مشترک معادل 5 / 99 درصد جمعیت شهری از نعمت گاز طبیعی برخوردارند./ایرنا