- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

هشدار جامعه‌ مدرسین به حزب موتلفه

عضو جامعه مدرسین درباره واکنش جامعه مدرسین به اظهارات حبیب‌الله عسگراولادی مبنی بر فتنه‌گر نبودن موسوی و کروبی گفت: این مسأله محکوم و ادامه همکاری منوط به تبری جستن مؤتلفه شد.
هشدار جامعه‌ مدرسین به حزب موتلفه

به گزارش جهان، آیت‌الله حسن ممدوحی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌و‌گو با فارس درباره جزئیات جلسه روز گذشته جامعه مدرسین اظهار داشت: در این جلسه مباحث کلی درباره انتخابات مطرح شد.

ممدوحی درباره واکنش جامعه مدرسین به اظهارات عسگراولادی مبنی بر فتنه‌گر نبودن موسوی و کروبی گفت: این مسئله محکوم شد و عده‌ای هم تبری جستند و برخی نیز گفتند این اظهارات نظر شخصی عسگر اولادی بوده است.

عضو جامعه مدرسین ادامه داد: در این جلسه بحث شد که موتلفه هم باید از این مسئله تبری بجوید و اگر نه گرفتار می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که رابطه جامعه مدرسین با جبهه پیروان به چه شکل ادامه خواهد داشت گفت: اگر آنها رسماً تبری بجویند و بگویند این حرف‌ها اظهارات شخصی عسگر اولادی بوده است همکاری خواهیم داشت.