- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

دهه فجر، فرصت مناسبی بری انتقال اندیشه های امام راحل به نسل جوان است

امام جمعه شهرستان املش گفت: دهه فجر، فرصت مناسبی برای انتقال اندیشه های تابناک امام خمینی (ره) به نسل جوان است.

حجت الاسلام و المسلمین ˈاحمد طیبیˈ در خطبه های نماز جمعه این هفته املش افزود: برای مصون ماندن از خطرات، باید همواره خاطره و یاد امام (ره) را زنده نگه داریم و به آنها عمل کنیم.

وی ادامه داد: باید در دهه فجر توصیه های امام (ره) بیش از پیش، بیان و تاکیدات ایشان برای نسل جوان تبیین شود.

امام جمعه املش در بخش دیگری از سخنانش؛ برپایی نشست های تعاملی بین قوای مجریه و مقننه را راهگشای رفع مشکلات دانست و تصریح کرد: استمرار این جلسات، به طور حتم زمینه خدمت رسانی بهتر به مردم را فراهم می کند.

حجت الاسلام طیبی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همدلی همه مسوولان، روند آبادانی و توسعه کشور با شتاب بیشتری پیموده شود./ایرنا