- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

مجهزترین بیمارستان200 تختخوابی شمال کشور در رشت افتتاح شد

محمدرضا رحیمی ˈ معاون اول رییس جمهوری روز سه شنبه بیمارستان 200 تختخوابی شهرستان رشت در استان گیلان که جزو مجهزترین بیمارستان های شمال کشور بشمار می رود را افتتاح کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، بیمارستان قائم(عج) مجهز به تجهیزات پیشرفته و مدرن تشخیصی و درمانی روز دنیاست که اغلب از کشور آلمان و کمپانی زیمنس خریداری شده اند.

این بیمارستان که در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع و با زیربنای حدود 20هزار متر مربع در پنج طبقه ساخته شده، دارای بخش های داخلی، جراحی، اطفال، زنان و مراقبت های ویژه است.

مهم ترین شاخصه این بیمارستان وجود 43 تخت در بخش مراقبت های ویژه بوده که از این نظر جزو بزرگ ترین بیمارستان در شمال کشور است.

علاوه بر آن این بیمارستان دارای 15 تخت آی سی یو، 15 تخت CCU و 9 تخت NICU (بخش مراقبت های ویژه نوزادان) و پنج تخت مراقبت های ویژه جراحی قلب باز است.

وجود سایت فرود بالگرد و اورژانس هوایی از دیگر ویژگی های این بیمارستان 200 تختخوابی است. عملیات احداث بیمارستان قائم از سال 1388 شروع شد.

سرمایه گذاری برای این پروژه بالغ بر 500 میلیارد ریال برآور شده و میزان تسهیلات دریافتی برای احداث و تجیهیز آن نیز140 میلیارد ریال بوده است.

معاون اول رییس جمهوری و هیات همراه پس از افتتاح بیمارستان 200 تختخوابی ائم(عج) از بخش های مختلف این بیمارستان بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند ساخت و فعالیت آن قرار گرفت.