املش نیوز :با توجه به اینکه حدود سه هفته از مراسم تودیع سالاری بخشدار مرکزی املش می گذرد اما هنوز هم وی با ماشین بخشداری در سطح شهر برای انجام امورات شخصی خود تردد می کند.
این در حالی است که از سوی فرماندار املش در جلسه شورای اداری شهرستان املش ، بیک تن معاون جدید فرماندار با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید بخشداری مرکزی معرفی گردید .
اما سالاری بخشدار سابق مرکزی املش در محافل گوناگون مدعی است که از دیدگاه مسئولان استانداری گیلان کماکان بخشدار است و هنوز حکم عزل او به وی ابلاغ نشده است و همین امر سبب شده است که او در حال حاضر نمی تواند پایان ماموریت خود را از وزارت کشور به وزارت جهاد کشاورزی ببرد و در همین خصوص سالاری بخشدار سابق مرکزی املش نامه ای را خطاب به استاندار گیلان ارسال داشته و ضمن دفاع از عملکرد گذشته خود خواسته تا ه%D