- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

نماينده مردم املش ورودسر :دادن بورس به دانشجويان توسط غرب ، نخبه پروري به سبك خودشان است

املش نيوز:نماينده مردم شهرستانهاي املش ورودسر گفت: هدف دولتهاي استكباري از دادن بورس به دانشجويان ايراني نخبه پروري به سبك خودشان است.


اسدالله عباسي عصر پنجشنبه در نشست پرسش و پاسخ مشاوران جوان فرمانداري شهرستان املش افزود: توطئه و ترفند جديد كشورهاي استعماري در دانشگاه ها، ترغيب دانشجويان جوان و نخبه در بهترين دانشگاههاي جهان با همه ي امكانات به قيمت نخبه پروري به سبك خودشان است.
وي خاطر نشان كرد: آنها مي خواهند جوان پر تلاش و نابغه ي ايراني را با اين ترفندها به دانشگاههاي خود بكشانند و با تزريق مباني فكري غربي به عنوان روشنفكران به كشورهاي خود برگردانند تا سياستهاي آنها را اجرا كنند.
وي در مورد فتنه ي سال گذشته در كشور ايران گفت: چون تعدادي از اين روشنفكران غرب زده مسئول بعضي از دانشگاههاي كشور بودند ودلداده ي فرهنگ غربي محسوب مي شدندكار را به سمتي سوق دادند كه چنين فتنه اي در كشور ايجاد شود كه خوشبختانه موفق نشدند و كنار گذاشته شدند.
نماينده ي مردم املش ورودسر گفت:دشمن مي خواست با شهادت علي محمدي ها مارا از پيشرفتهاي علمي باز دارد ولي غافل از اين موضوع بود كه ملت ما با چاره انديشي مقام معظم رهبري و شجاعت دكتر احمدي نژاد،آنها رابه عقب راند.
همچنين دراين نشست بهرام حق پرست رئيس مشاوران جوان فرمانداري املش ،اهم فعاليتهاي اين نهاد را برشمرد وافزود: مشكل اساسي ما ،اشتغال است.
وي گفت: از نماينده و مسئولان شهرستان مي خواهيم تا در باره ي اين موضوع ،بيشتر پيگير باشند،چون شهرستان املش از نظر نيروي جوان، داراي پتانسيلي است كه اگر به درستي از آنها استفاده شود مي تواند تحولي را در شهرستان حتي در استان گيلان به وجود آورد .
درادامه اين جلسه سئوالاتي از جوانان اين شهرستان املش در مورد اشتغال،سياست خارجي، معضلات اجتماعي ،اقتصادي و كشاورزي ارائه شد و عباسي به آنها پاسخ داد.
وي از جوانان املشي خواست تا براي اجراي برنامه هاي كلان ،همچون جشنواره چاي يا برنامه هاي فرهنگي بزرگ تدارك لازم را ببينند و او نيز به جوانان در اين موارد كمك خواهد كرد. /ايرنا