- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

امام جمعه املش:دشمنان از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می هراسند

 امام جمعه املش با بیان اینکه دشمنان نمی خواهند فرهنگ ایثار و شهادت که برگرفته از عاشورای حسینی است به نسل های بعدی انتقال پیدا کند، گفت: آنها از ترویج این فرهنگ غنی اسلام هراس دارند.

  حجت الاسلام والمسلمین ˈتقی روحانیˈ در خطبه های این هفته نمازجمعه املش با تاکید بر اینکه عزاداری های دهه محرم امسال با شکوهتر از همیشه در کشور و این استان برگزار شد با قدردانی مردم عزادار و تمامی هیات های عزاداری گفت: مطمئن باشید این توسل ها و انس معنوی شما مایه حیات اسلام است.

وی اضافه کرد: ما هر چه داریم از حضرت امام حسین (ع) است و همه ما متعلق به سیدالشهدا (ع) هستیم.

وی در ادامه با تبریک آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، کتاب را بهترین مونس انسان توصیف کرد و گفت: همه باید در اوقات فراغت به دامان کتاب پناه ببریم و وقت گرانبهای خود را با سرگرم شدن به کارهای بیهوده هدر ندهیم.

امام جمعه املش ادامه داد: چنانکه علامه بزرگ و جلیل القدر طباطبایی با تحصیل در راه علم و نوشتن کتاب پر ارزش ˈالمیزان فی تفسیر القرآنˈ از راه امام حسین(ع) پاسداری کرد کسی که می گوید هیچ وقت از کتاب خواندن و مطالعه خسته نمی شدم بلکه لذت فراوان هم می بردم.

وی در بخشی دیگر از خطبه های نماز جمعه با اشاره به در پیش بودن هفته بسیج گفت: این بسیجیان عاشورایی بودند که در کنار امامشان جانفشانی کرده و یک لحظه غفلت نکردند و نامشان تا امروز زنده و ماندگار مانده است.

حجت الاسلام روحانی افزود: لباس بسیجی برای دفاع از اسلام لباس مقدسی است چون فرد رنگ خدایی می گیرد و آنچه رضای خداوند است، گام بر می دارد.

وی با تجلیل از رشادت بسیجیان در دفاع از دستاوردها و ارزش های نظام اسلامی بویژه هشت سال دفاع مقدس، بیان کرد: بسیجیان در همه صحنه های دفاع از ارزش های انقلاب و اسلام حضور دارند و دشمن از این نوع فعالیت بسیج هراس دارد./ایرنا