- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

فرماندار شفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام با پیشرفت بالا در اولویت است

فرماندار شفت با بیان اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا در اولویت نخست است، از تخصیص 75میلیارد ریال اعتبار برای توسعه و عمران و آبادانی این شهرستان خبر داد.

ˈجواد شفیعی ثابتˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار برای احداث و تکمیل 160 پروژه عمرانی با اولویت تخصیص برای تکمیل پروژه های نیمه تمام با درصد پیشرفت فیزیکی بالا به شهرستان شفت از ردیف اعتبارات تملک و دارایی های سرمایه ای ، دو درصد نفت و گاز و توسعه روستایی استان گیلان اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: اجرای طرحهای هادی روستایی ، بهسازی معابر شهری ، توسعه آب روستایی آسفالت راه های ارتباطی روستایی، اتمام پل های نیمه تمام، ساماندهی گلزارهای شهدا و تعمیر یا تجهیز دستگاه های اجرایی از جمله پروژه های شفت است که این میزان اعتبار برای آنها هزینه می شود .

وی بیان داشت: مسوولان ادارات و دستگاه های اجرایی باید در اجرای پروژه های نیمه تمام نهایت صرفه جویی و دقت در افزایش بهره برداری از اعتبارات را مورد توجه جدی قرار دهند .

نماینده عالی دولت در شفت اظهار کرد : با توجه به هدف گذاری استان مبنی بر بهره برداری از این پروژه ها تا دهه فجر و در نهایت تا پایان سالجاری و محدودیت در تخصیص منابع باید تمرکز بر پروژه ها با پیشرفت فیزیکی بالا در هدایت منابع برای اتمام آنها باشد .

شفیعی ثابت با تاکید بر اینکه جذب به موقع اعتبارات توسط دستگاه های اجرایی برای توسعه و عمران و آبادانی شهرستان شفت تاثیرگذار است ، از مدیران دستگاههای اجرایی و ادارات خواست تا در جذب به موقع اعتبارات تلاش کنند .

وی با بیان اینکه در سال حماسه سیاسی و اقتصادی بایستی با تلاش همه جانبه در راستای توسعه و پیشرفت کشور و همچنین شهرستان شفت گام برداریم ، گفت : باید تدبیر در برنامه ریزی و امید آفرینی در مردم با تلاش مضاعف و هدف گذاری در مسیر جهاد اقتصادی و توجه به سبک زندگی اسلامی سرلوحه کار مدیران باشد .

شهرستان شفت در 25 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان ، با دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب ، دو شهر شفت و احمد سرگوراب ، چهار دهستان و ۱۰۲ روستا ، ۵۸ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد و در زمینه های مختلف کشاورزی ، گردشگری، صنعتی و … از شهرستان های مستعد استان گیلان به شمار می آید .