نمایشگاه کلبه شهدا در حیاز مسجد گلزار شهدا بمناسبت هفته شهدا افتتاح گردید.
فرمانده سپاه ناحیه املش در مراسم افتتاح نمایشگاه دهکده ارزشها با تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع گفت: یکی از برنامه های ستاد یادواره در هفته شهدا افتتاح این نمایشگاه بود که همکاری تمامی مدیران شهرستان بالاخص فرماندار و شورای شهر املش توسط فرهنگی سپاه املش اجرا گردید.
سرهنگ پاسدار داریوش خوشحال افزود: در این نمایشگاه تصاویری از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس چه آنهایی که به شهادت رسده اند و چه آنهایی جانبازند در دید عموم قرار گرفته است.
در ادامه معاون فرماندار املش با تشکر از سپاه ناحیه املش جهت برگزاری نمایشگاه گفت: این حرکت ها باید ادامه داشته باشد چون تنها راه مقابله با هجمه ضد فرهنگی دشمن است
اسماعیل حسن زاده خاطرنشان کرد با این همدلی و وفاقی که دراجرای برنامه های هفته شهدا توسط ادارات شهرستان صورت گرفت نشان داد میتوان تمامی مشکلات جامعه را حل نمود.
وی افزود: اجرای کارهای فرهنگی همچون یادواره شهدا باعث روشنگری و بصیرت افزایی برای نسل سوم و چهارم انقلاب خواهد شد.
در ادامه نمایشگاه با حضور مسئولین و با روشن نمودن شمع افتتاح گردید.
در سالجاری بمناسبت یادواره فرماندهان و سرداران و ۲۳۰شهید شهرستان املش ، هفته منتهی به یادواره بنام هفته شهدا نام گرفته است.


















