- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

فرماندار املش :روستائیان ما به سمتی بروند که در آینده نزدیک تمامی نیازهای خود را در روستاها تامین کنند

فرماندار املش در نشست با دهیاران بخش رانکوه این شهرستان گفت: دهیاران باید نقش محوری خود را در خودکفایی روستائیان و عرضه تولیدات آنان در جامعه شهری به خوبی ایفا کنند.

ˈمهدی جعفریˈ روز دوشنبه در این نشست که با حضور 30دهیار بخش رانکوه املش برگزار شد، افزود: در سالی که با به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده باید روستائیان ما به سمتی بروند که در آینده نزدیک تمامی نیازهای خود را در روستاها تامین کنند.وی با بیان اینکه فرهنگ تولیدات بومی باید به طور جدی در روستاها پیگیری شود، ادامه داد: همه ما در هر مسوولیتی که هستیم باید به شعار مدیریت جهادی با عزم ملی عمل کنیم؛ که به طور قطع منافعش به یک کار ملی تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه روستائیان باید از زمین های کشاورزی با کشت های متنوع حداکثر بهره را ببرند، تاکید کرد: حرکت به این سمت ضمن اشتغالزایی موجب خودکفایی خانوارهای روستایی می شود.

بخشدار بخش رانکوه املش نیر در این در نشست با بیان اینکه در سال اقتصاد و فرهنگ باید از همه ظرفیت های ممکن حداکثر بهره وری را داشته باشیم، بیان کرد: بخش رانکوه املش با توانمندی های کشاورزی و گردشگری و مردم سختکوش ظرفیت لازم را برای توسعه و خودکفایی تولیدات روستایی و ایجاد اشتغال دارد.

ˈسید مهدی باش بتنˈ افزود: دهیاران به عنوان نمایندگان دولت باید ضمن توجه دادن به مردم از طریق توسعه بخش کشاورزی مانند روی آوردن به کشت توام، کشت مجدد، پرورش ماهی،کشت توت فرنگی ، کاشت و برداشت گل گاوزبان و سایر محصولات کشاورزی علاوه براینکه درآمدهای زیادی که کسب می کنند، نسبت به عمران و آبادانی روستاهای خود همت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بحث آموزش از مرکزهای فنی و حرفه ای و ترویج کشاورزی باید مد نظر قرار بگیرد، افزود: ارتقاء آموزش و استفاده از دانش روز و پیشرفته می تواند در بحث کیفی و کمی تولید محصولات کشاورزی سهم بسزایی داشته باشد.