- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

اخبارکوتاه شهرستان املش

  رئیس صندوق مهر رضا املش از اعطا ۲۰میلیارد ریال تسهیلات  به متقاضیان شهرستان املش  خبرداد.

سید جعفر موسویگفت: با توجه به اینکه رویکرد این صندوق در سال ۹۳ در جهت اشتغال پایدار و بازار محور می باشد سه طرح بزرگ کشاورزی با اشتغالزایی تقریبی ۱۵۰ نفر در حال برنامه ریزی در روستاهای شهرستان است.

موسوی  با بیان اینکه  ۲۰میلیارد ریال اعتبار به این سه طرح بزرگ کشاورزی اختصاص خواهد یافت  ، افزود : این صندوق آمادگی اعطای تسهیلات به طرح های ایجادی که در بخش تولید نیازبه سرمایه حداکثر یک میلیارد ریالی دارد
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

با متخلفین آتش زدن کاه و کلش در سطح مزارع املش برخورد میشود

عباس ملکی محیط زیست املش

یگان حفاظت محیط زیست املش از زمان شروع برداشت محصول برنج با سرکشی های متناوب با متخلفین  برخورد مینمایند.

 

رئیس محیط زیست املش گفت:جهت بر برخورد با این افراد،یگان حفاظت محیط زیست املش اقدام به برگزاری گشت‌های شبانه روزی در سطح شهرستان کرده و به محض مشاهده آتش سوزی طبق قانون با متخلفین برخورد خواهد کرد.

عباس ملکی افزود: قبل از شروع برداشت از سطح شالیزارهای شهرستان درخصوص مضرات و عواقب این عمل توسط اداره محیط زیست و جهاد کشاورزی به دهیاران، شوراها و کشاورزان اطلاع رسانی شده و این اداره آماده دریافت هرگونه اطلاعات در این خصوص توسط مردم شهرستان املش  است.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

صاحبان ۲ واحد صنفی عرضه سبد کالا در املش جریمه شدند

جلال حسین زاده

۲ واحد صنفی عرضه سبد کالا در املش بدلیل گرانفروشی  پس از شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی  شدند.

رئیس صنعت معدن و تجارت  شهرستان املش گفت: صاحبان ۲ واحد صنفی متخلف این شهرستان به دلیل گرانفروشی در یک ماه گذشته به پرداخت ۵۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

جلال  حسین زاده اظهار داشت: برابر قانون نظام صنفی مصوب مجلس شورای اسلامی مواردی چون گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه و سایر موارد مندرج در قانون تخلف محسوب می شود و جریمه دارد.

وی افزود :  این دو واحد صنفی پس از شناسایی به تعزیرات حکومتی معرفی و برابر قانون با آنها برخورد شد.

املش ما