حجت الاسلام و المسلمین تقی روحانی در خطبه های نماز جمعه این هفته املش افزود: عزاداری ها در ماه محرم باید باشکوه تر از سال گذشته برگزار شود و مداحان و روضه خوانان نباید در عزاداری ها ، خرافه ها را ورود دهند.
وی ادامه داد: روسای هیات ها باید سوگواری ها را بطور شایسته برگزار کنند و درعین حال باید مواظب خرافه ها باشند.
امام جمعه املش بیان کرد: بلند کردن صدای بلندگوها جایز نیست، وقتی عزاداری برای امام حسین(ع)است باید به سخن علما گوش فرا دهیم.
وی گفت: دهه اول محرم، دهه امر به معروف و نهی از منکر است و امام حسین(ع) برای این فریضه الهی و به پا داشتن نماز قیام کرد و در این راه به شهادت رسید.
امام جمعه املش اضافه کرد: ملت ما، ملت محرم و عاشوراست و ما حرف برای گفتن بسیار داریم و زیر بار ظلم نخواهیم رفت.
حجت الاسلام روحانی با یادآوری روز نوجوان و گرامیداشت یاد شهید حسین فهمیده گفت: به نوجوانان توصیه می کنم که اگر می خواهند الگوی مناسب انقلابی و اسلامی داشته باشند؛ به حسین فهمیده اقتدا کنند.
وی اضافه کرد: ما عزادار رحلت عالم فرزانه انقلاب آیت الله مهدوی کنی هسیتم؛ رادمردی که برای یاری امام(ره) و انقلاب جانفشانی های بسیاری انجام داد./ایرنا