مدیر شبکه بهداشت و درمان املش: کارخانه داران با ناظران بهداشت همکاری ویژه داشته باشند

  چاپ   2 , اردیبهشت , 1399 ساعت 10:51 ب.ظ  

مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهرستان املش در جلسه هم اندیشی تولید کنندگان چای این شهرستان در فرمانداری گفت : فصل بهار یاد آور عطر چای و صفهای طولانی چایکاران است که با زنبیلهای حصیری خودشان در کارخانه ها منتظرند تا محصولاتشان را تحویل دهند انشالله تا چند روز دیگر شاهد برداشت چای خواهیم بود این روالی است که سالانه در استان گیلان بویژه شهرستان املش که بیشترین کارخانه دار و چایکار را دارد شروع خواهد شد ولی با توجه به شیوع کرونا از اواسط زمستان سال گذشته ، برداشت چای با چالشهایی مواجه خواهد شد .
دکتر الهام عاشوری افزود :. البته در باره بیماری کرونا اطلاعات کافی دارید بیماری که از یک رسته بزرگ ویروسهای سنگین وارد میشود در هوا زیاد معلق نیست روی زمین مینشیند و شایع ترین نحوه انتقال آن ،فرد مبتلاست که بازدم و سرفه کرده قطرات آلوده به ویروس روی اشیا یا سطوح نشسته و فرد سالم با دست زدن به آن سطوح و اشیا و لمس دهان و بینی ،باعث انتقال به خودش می شود بخاطر همین است که باید فاصله ۱/۵تا۲ متر رعایت شود تا مبتلا نشود یا ممکن است فرد ناقل باشد هیچ علایمی از خودش نداشته باشد پس پیشگیری بسیار مهم است
مدیر شبکه بهداشت و درمان املش هدف از این نشست را صیانت از نیروی انسانی ،رفاه حال کارفرمایان و کارگران و خانواده آنها عنوان کرد و گفت : اگر کارگری در کارخانه به بیماری کرونا مبتلا شود چرخ کارخانه فلج خواهد شد شبکه بهداشت برای پیشگیری از بیماری کرونا به کمک تمام بخشهای جامعه نیاز دارد که از جمله صاحبان مشاغل و کارفرمایان را در بر میگیرد
او ادامه داد: برای بیماری کووید ۱۹ دو مرحله در نظر گرفتند خوشبختانه شهرستان املش از مرحله اول سربلند بیرون آمد و جز شهرستانهایی بود که توانستیم بیماری را کنترل کنیم البته نه اینکه فوتی و مبتلا نداشتیم اما تمام کنترل بر میگردد به مرحله دومی که دارد اجرا میشود اکنون تمام مشاغل با توجه به وضعیت معیشتی ،شروع بکار کردند لذا دستورالعملی بنام « گام دوم مبارزه با کووید ۱۹ (کرونا ویروس ) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار کشاورزی » آمده است که در اختیار کارخانه داران هم قرار میگیرد
دکتر عاشوری افزود : در این برهه از زمان انتظاراتی که شبکه بهداشت از شما مدیران عامل دارد شامل :
۱_ ثبت نام در سامانه مرکز بهداشت ( salamat.gov.ir) ، یعنی تمام کارخانجات موظف هستند در سامانه ثبت نام کرده و کد فعالیت بگیرند و مهلت ثبت نام تا ۵ اردی بهشت است
۲_ جذب کارشناس بهداشت حرفه ای ، چند کارخانه میتوانند یک کارشناس بهداشت حرفه ای داشته باشند این افراد بصورت مشاور بین ما و شما بوده و موظفند تا بر کارگران و عملیات در کارخانه نظارت بهداشتی داشته باشند ۳_ تمام کارگران باید در دو مرحله ،زمان ورود و خروج ،تب سنجی شوند از طرف معاونت غذا و دارو شرکتهایی جهت تهیه وسایل حفاظت فردی بع شما معرفی می شود
۴_ در باره نوبت دهی به کشاورزان ، از هرگونه تجمعی که باعث آلودگی شود اجتناب گردیده ،فاصله گذاری هوشمند اجرا شود
۵_ در مورد جذب کارگر «فرم خود اظهاری» باید توسط تمام کارگران پر شود
۶_ گارگران باید در صورت بروز هرگونه علایم ، کارفرما را در جریان بگذارند
۷_ گند زدایی محیط کار پس از هر شیفت کاری ، بسیار الزامی است
او در خاتمه تاکید کرد : از همه کارخانه داران استدعا دارم که با ناظران شبکه بهداشت ، همکاری ویژه داشته باشند

نظر بدهید