- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

نماینده مردم شهرستان های املش و رودسر در مجلس در شورای اداری املش:متاسفانه قیمت یک بسته چای از قیمت یک پفک نمکی کمتر است

حجت الاسلام والمسلمین محمد صفری، نماینده مردم شهرستان های املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی نیز، گفت: املش فقر ذخایر آب دارد و دلیل آن انقطاع این شهرستان از کانال آبرسانی سد سفیدرود است

وی با بیان اینکه لازم است اعتبارات کافی برای تنش آبی به املش به طور ویژه اختصاص یابد، ادامه داد: املش شهرستان مهم چای خیز کشور است و متاسفانه قیمت یک بسته چای از قیمت یک پفک نمکی کمتر است.

نماینده رودسر و املش در مجلس تصریح کرد: باید در قیمت گذاری به موضوع چای توجه ویژه شود و نسل جدید را باید به تولید چای تشویق کنیم و باید هزینه تولید این محصول کاهش یابد.

حجت الاسلم صفری ادامه داد: بحث تنفس جنگل را متوجه نمی شوم زیرا دامداران هرگز جنگل را تخریب نمی کنند و سال هاست که دامدار و جنگل به راحتی با هم زندگی می کنند. در واقع جنگل به دامدار و دامدار به جنگل نیازمند است و اگر علمی حل نشود، شاهد افزایش ورود گوشت خارجی به کشور خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: خیلی از زمین ها قابلیت کشاورزی را از دست داده اند لذا سخت گیری بر بومیان و سهل گیری بر غیر بومی در ساخت و سازها مردم ما را رنج می دهد. این شهرستان شالیکوبی های فراوانی دارد و نوسازی این واحدها منجر به کاهش ضایعات برنج و افزایش درآمد کشاورزان خواهد شد.