- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

رييس كمسيون عمراني مجلس دراملش : سطح محروميت‌ها در گيلان بالا است

املش نيوز:مهندس علي‌اكبر آقايي رييس كمسيون عمراني مجلس شوراي اسلامي در بازديد از طرحهاي عمراني شهرستان املش گفت: سطح محروميت‌ها دراستان گيلان بالا است.


وي در ديدار به همراه جمعي از مديران اجرايي گيلان دراملش افزود: تلاش‌ها بر اين است تا با كمك مجلس و دولت نسبت به رفع محروميت‌هاي اين استان اقدامات موثري انجام شود.
وي اضافه كرد: در زمينه توسعه شبكه‌هاي ارتباطي چون راه‌آهن رشت – قزوين و آزادراه گيلان اعتبارات خوبي در نظر گرفته شده كه اميدواريم با اتمام اين طرح‌هاي عمراني، شاهد بهره برداري از آنها در آينده نزديك باشيم.
وي كه براي بازديد از طرح‌هاي عمراني در دست اجراي املش به همراه تعدادي از نمايندگان عضو كمسيون عمران مجلس به اين استان سفر كرده بود، روند اجراي طرح‌هاي عمراني در گيلان را مثبت ارزيابي كرد.
وي اظهار داشت: براي رفع محروميت‌ها علاوه بر اعتبارات مصوب استاني، ملي و استاني و ملي تلاش است تا با كمك مجلس دو درصد درآمد حاصل از فروش نفت نيز براي مناطق محروم اختصاص يابد.
وي ادامه داد: گيلان استاني مستعد است كه ضرورت سرمايه‌گذاري بيشتر براي رفع مشكلات آن احساس مي‌شود.
وي يادآور شد: بخشي از منابع تامين اعتبار براي اجراي طرح‌هاي عمراني در گيلان بستگي به ميزان در آمدهاي اين استان دارد كه بايد تلاش شود تا سطح در آمدها و ميزان سهم آورده آن افزايش يابد.
” آقايي ” به ضرورت توجه بيشتر مسوولان در توسعه فرودگاه بين‌المللي رشت اشاره كرد و افزود: با مسوولان شركت فرودگاه‌هاي كشور برنامه ريزي‌هايي در اين زمينه انجام خواهد شد.
وي گفت: وظيفه كمسيون عمران مجلس نظارت بر اجراي اعتبارات مصوب دولت در زمينه فعاليت‌هاي عمراني است و براي گيلان در زمينه‌هاي آزاد راه، راه‌آهن، آب رساني اعتبارات خوبي امسال اختصاص يافته‌است.