- نیکان املش - http://nikanamlash.ir -

آمريكا، انگليس و فرانسه در ليبي پايگاه نظامي تأسيس مي‌كنند

برخي ديپلمات‌هاي ليبيايي از اقدامات آمريكا، انگليس و فرانسه براي تأسيس پايگاه‌هاي نظامي در شرق ليبي خبر دادند.

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني “پرس تي وي “، گزارش‌هاي منتشر شده از اين امر حكايت دارد كه انگليس، فرانسه و آمريكا صدها مشاور نظامي را در ليبي مستقر كرده‌اند تا پايگاه‌هاي نظامي را در منطقه شرقي و نفت‌خيز اين كشور ايجاد كنند.

بنا بر اين گزارش، چندين ديپلمات ليبيايي در گفت‌وگو با رسانه‌هاي خبري اعلام كرده‌اند: اين نيروهاي نظامي آمريكايي در حال تأسيس و راه‌اندازي پايگاه‌هايي در شهرهاي بنغازي و طبرق، شهري ساحلي در صد و چهل كيلومتري مرز ليبي با مصر، هستند.

اين گزار ش افزود: نيروهاي ويژه انگليس و آمريكا در تاريخ 23 و 24 فوريه (4 و 5 اسفندماه) در شهرهاي نفت‌خيز ليبي در شرق اين كشور مستقر شده‌اند.

بر اساس اين گزارش، 3 ناوجنگي نيروي دريايي هند نيز قرار است به زودي در اين منطقه مستقر شوند. اوايل روز گذشته ارتش آمريكا تأييد كرد كه نيروهاي دريايي و هوايي خود را در اطراف ليبي مستقر كرده است.

يك سخنگوي پنتاگون اعلام كرد كه چندين طرح بر حسب مقتضاي شرايط حال براي ارائه گزينه‌هاي مختلف و ايجاد انعطاف‌پذيري در هنگام تصميم‌گيري‌ها در نظر گرفته شده‌اند.

“هيلاري كلينتون ” وزير امورخارجه آمريكا روز گذشته اعلام كرد: واشنگتن تمام گزينه‌هاي ممكن را براي اقدام در قبال ليبي در نظر مي‌گيرد.