شهرداری مدیریت آرامستان املش را برعهده گرفت

  چاپ   20 , بهمن , 1392 ساعت 11:46 ب.ظ  

شهردار املش اظهار کرد: اداره آرامستانها یکی از وظایف شهرداریها می باشد در این راستا شهرداری املش با اعتقاد بر اینکه آرامستان ها از جمله فضاهای شهری اند که شهروندان در آنجا خود را در حد فاصل زندگی و مرگ می بینند طراحی، نگهداری و نظارت بر امور این مکان را در دست گرفته است .
مهندس حسن پورقربان افزود: بر این باوریم ست که  درآرامستان می توان علاوه بر ایجاد محیطی مناسب که التیام بخش شهروندان است زمینه ساز فضایی برای تأمل بود.
وی خاطرنشان کرد: جهت ساماندهی هرچه بهتر آرامستان املش جلسه ای  با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه محترم شهرستان املش، دکتر جعفری فرماندار محترم، آقای جانعلی پور عضو شورای اسلامی شهر املش، آقای کوچکی از اعضای هیئت امنای آرامستان، آقای سعیدی سرپرست آرامستان و اینجانب با موضوع ساماندهی وضعیت آرامستان در فرمانداری برگزار گردید.
شهرداراملش اظهارداشت:در این جلسه در زمینه نحوه ساماندهی و مدیریت آرامستان بحث و تبادل نظر شد و در خاتمه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:
۱- خرید یک دستگاه رایانه، چاپگر و اسکنر جهت انجام امورات اداری آرامستان
۲- تخفیف در اعمال تعرفه تدفین اموات با نظر هیئت امنای آرامستان
۳- بکارگیری غسال مرد و زن با دستمزد روزانه
۴- ساماندهی وضعیت ظاهری آرامستان شامل ایجاد فضای سبز، نصب تابلوی ورودی، نصب تعدادی صندلی در محوطه، تغییر مکان درب ورودی و جمع آوری نرده های قبور
۵- پیش فروش قبور به شهروندان اطلاع رسانی شود.
۶- ساماندهی وضعیت آرامگاههای خانوادگی
۷- فروش درختان آرامستان از طریق مزایده
1
IMG_1067

یک نظر برای “ شهرداری مدیریت آرامستان املش را برعهده گرفت ” ارسال شده است.
  1. ضمن تشکر از تدبیر آقای مهندس پورقربان به جهت مدیریت و ساماندهی آرا مستان شهر املش به نظر می رسد افکار عمومی شهروندان املشی از عملکرد هیئت امنا ی گلزار شهدا ( منجمله آقای کوچکی ) رضایتمندی قابل قبولی در سالهای اخیر نداشتند و ایشان به تنهائی در همه امورات آرامستان دخالت و تصمیم گیری می نمود . و پولهائی که از صاحبان متوفی دریافت می نمود معلوم نیست صرف چه هزینه هائی می گردید .

نظر بدهید