طی یک سال گذشته دامداران املشی 5 هزار تن شیر تولید کردند

  چاپ   25 , فروردین , 1393 ساعت 5:52 ب.ظ  

مدیرعامل تعاونی دامداران شهرستان املش  گفت:دامداران عضو تعاونی دامداران شهرستان املش بیش از 5 هزار تن شیر در یک سال گذشته تولید کرده اند.

احسان خبازکار در گفتگو یی، اظهار کرد: 1500 دامدار فعال عضو این تعاونی 5174 تن شیر به ارزش 55 میلیارد و 162 میلیون ریال در یک سال گذشته تولید و پس از تحویل به تعاونی به کارخانجات شیر عرضه کرده اند که 64 تن بیشتر از پارسال است.

وی افزود: 8 هزار و 528 تن انواع نهاده های دامی از قبیل سبوس گندم، جو، آردجو، یونجه، کنسانتره، کاه و کلش بسته ای در مجموع به ارزش 53 میلیارد و 991 میلیون ریال در شهرستان املش توزیع و عرضه شده است.

مدیرعامل تعاونی دامداران شهرستان املش گفت: کارخانه تولید خوراک دام این تعاونی در یک سال گذشته با تولید 9هزار تن رتبه اول گیلان را در این زمینه کسب کرده است.

نظر بدهید