مدير جهاد كشاورزي املش:عمليات اجراي كشت دوم درشهرستان املش در حال اجرا است

  چاپ   22 , مهر , 1389 ساعت 11:25 ب.ظ  

املش نيوز:مدير جهاد كشاورزي شهرستان املش گفت: عمليات اجراي كشت دوم در سطح 170هكتار به صورت مستقيم و1700هكتار به صورت نظارتي در اين شهرستان در حال اجرا است.


مهندس ‘مهرداد محمدي’ گفت: كشاورزان در كشت دوم به محصولاتي از جمله شبدر، ذرت علوفه اي، لوبيا، باقلا، سير، سبزيجات برگي و سبزيجات غده اي مي پردازند.
وي توصيه هاي فني در ارتباط با مراحل كاشت محصولات و كمكهايي مانند تهيه ي سيم خاردار، سيم توري، بذر مرغوب و سم براي مبارزه با آفات و بيماري ها جهت توسعه ي كشت دوم را از جمله خدمات ارايه شده به كشاورزان عنوان كرد.
محمدي در مورد تسهيلات بانكي نيز يادآور شد: تاكنون 40نفر از كشاورزان جهت دريافت تسهيلات به بانك كشاورزي املش معرفي شده و كشاورزان ديگر هم اگر متقاضي دريافت تسهيلات باشند معرفي خواهند شد.
مهندس محمدي با اين بيان كه محصولات توليدي كشت دوم به صورت خود مصرفي يا عرضه به بازارهاي محلي خواهد بود، افزود: بهره برداري بهتر از زمين، مبارزه با آفات و بيماريها ي برنج و ايجاد اشتغال براي كشاورزان از فوايد كشت دوم مي باشد.

نظر بدهید