بمناسبت هفته دولت همايش و نمایشگاه آثار خوشنویسان گیلان در املش افتتاح شد

  چاپ   3 , شهریور , 1386 ساعت 2:53 ب.ظ  

املش نیوز : بمناسبت هفته دولت با حضور امام جمعه ،معاون فرماندار و سایر مسئولان محلی املش نمایشگاه آثار خوشنویسان گیلان در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد شهرستان املش افتتاح شد.


حجت الا سلام میر روشندل رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان املش گفت:برای سومین بار متوالی همایش و نمایشگاه آثار خوشنویسان گیلان امسال بمناسبت سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی و هفته شکوهمند دولت در شهرستان املش گشایش می یابد و در این نمایشگاه بیش از 45 اثراز آثار خوش نويسان استان گيلان (‪ ۳۰‬خوش نويس ) به سه خط نستعليق ،ثلث و شكسته در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد املش معرض ديد علاقمندان قرار گرفته‌است .
حجت الا سلام کیانی نژاد امام جمعه املش هم در مراسم افتتاح این نمایشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن هفته دولت گفت:یکی از زیباترین هنرها ،هنر خوشنویسی است و وقتی آدم به بعضی از این خطوط نگاه می کند چشم انسان روشن می شود.
وي افزود :خدا زيباست وزيبايي را دوست دارد انسان موجودي زيبايي طلب و زيبايي خواه است و هر موجود عاقلي، اززيبايي خوشش مي‌آيد.
حجت‌الاسلام “محمد كيان نژاد” افزود: زيبايي طلبي درحيوانات فطري است ولي در انسانها ناشي از عقل آنهاست .
وي اظهار داشت : لغزش قلم خوش نويس بر روي ورق ، لذت خاصي دربيننده ايجاد مي‌كند وابهت وظرافت كار اورا نشان مي‌دهد.
وی اظهار امیدواری کرد:با دستان توانمند هنرمندان ،هنر این مملکت را بر پیشانی های دنیا بدرخشاند.
همچنین بیک تن معاون فرماندار املش در این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت گفت:با روی کار آمدن دولت دکتر احمدی نژاد شعارهای دوران انقلاب تجدید خاطره شده است و امروز این دولت ثابت کرد حکومت متعلق به اقشار ضعیف و مستضعف است و یکی از شعارهای مهم دولت نهم توجه به بخش آسیب پذیر جامعه بوده است که نمونه آن واگذاری سهام عدالت ،بیمه روستائیان ،کاهش نرخ سود بانکی و… بود .
گفتني است:دراين همايش همچنين مقاله‌اي توسط يكي از خوش نويسان درمورد تاريخچه‌هنر خوانده شد و به پنج نفر نيزجوايزي اهداء شد.

نظر بدهید