املش نيوز : رئيس مجمع نمايندگان گيلان گفت: 800 ميليارد ريال اعتبار براي جبران خشكسالي به گيلان اختصاص يافت كه اين مبلغ جوابگوي خسارتها در استان نيست.
اسدالله عباسي امروز در گفتگويي از ناكافي بودن اعتبار براي جبران خسارتهاي ناشي از خشكسالي در استان انتقاد كرد.
وي اظهار داشت: امسال به دليل خشكسالي، مردم گيلان موفق به برداشت گل گاوزبان نشدند و فقط يك دهم محصول فندق سالهاي گذشته را برداشت كردند.
عباسي ادامه داد: بسياري از مزارع برنج ما به صورت نكاشت باقي مانده است و دولت بايد براي جبران خسارت كشاورزان فكر اساسي و جدي كند.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از عدم پرداخت غرامت سرمازدگي تصريح كرد: هنوز يك ريال هم غرامت بابت سرمازدگي و يخزدگي سال 86 باغات و محصولات كشاورزي به كشاورزان گيلان پرداخت نشده است در حالي كه بانكها، كشاورزان را براي دريافت مطالباتشان زير فشار قرار دادهاند.
وي به شهرستان شدن بخش رحيمآباد رودسر اشاره كرد و افزود: با توجه به استعدادهاي كشاورزي و محصولات استراتژيك نظير گل گاوزبان و فندق و نيز دارا بودن 220 روستا در بخش رحيمآباد، اين بخش استحقاق تبديل شدن به شهرستان را دارد.
عباسي خاطرنشان كرد: احداث سد مخزني پلرود و وجود راه ارتباطي مستقيم از رحيمآباد به قزوين، ميتواند رحيمآباد را به يك شهرستان مستقل تبديل كند.
وي تاكيد كرد: براي سند چشمانداز توسعه رحيمآباد از همه ظرفيتها استفاده خواهيم كرد.