امام جمعه املش:حمله به مردم بي دفاع غزه نشانه ذلت آمريكا و هم پيمانانش است

  چاپ   9 , دی , 1387 ساعت 8:59 ق.ظ  

املش نيوز:امام جمعه املش حمله به مردم بي دفاع غزه را نشانه ذلت آمريكا و هم پيمانانش د انست و همچنين افزود: خیانت و سکوت و موافقت سران خائن برخی کشورهای عربی و همکاری پنهان و آشکار آنان با رژیم خون آشام صهیونیستی خود گواه این جنایت و کشتار است.


حجت الا سلام محمد كياني خاطر نشان كرد: همانگونه که شاهد بودیم، در دو روز گذشته رژیم ددمنش و متجاوز صهیونیستی با توافق آمریکای جنایتکار و حمایت تلویحی کشورهای غربی دست به تجاوز و جنایتی از قبل طراحی شده زد.
وي افزود:ما ضمن محکوم کردن هر گونه سکوت در برابر این جنایت بی بدیل، از تمام مسلمانان جهان و مردم غیور ایران اسلامی مي خواهيم در حد توان خود حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین و مسلمانان غزه را فراهم آورند.
كياني جنايت اخير رژيم صهيونيستي رانشان دهنده اوج ناتواني اين رژيم ياد كرد که مدعي قدرت نظامي بالاست و پنجمين ارتش تا به دندان مسلح دنيا را در اختيار دارد.
امام جمعه املش افزود: کشتار جمعي ملت فلسطين توسط اين ارتش در حالي صورت گرفته است که مردم محاصره شده در نوار غزه فاقد هر گونه وسيله پدافندي و دفاعي بوده‌‏اند.
كياني اظهار داشت:كسانيكه ادعاي حقوق بشر دارندچراامروز چشمان خود را بسته اند وجلوي اين جنايات را نمي گيرند و حتي نمي گذارند غذا و دارو به مردم بي پناه برسد ؟پس چه شد اينهمه شعارهاي فريبنده شما كه امروز در مقابل اين همه جنايات چشمانتان را بسته ايد؟وي گفت آلان وقت آن رسيده است كه مسلمانان جهان متحد شوند وبرعليه اسرائيل قيام كنند.

نظر بدهید