
غلامعلی رضوانی افزود: از حوزه انتخابیه رشت نیز از مجموع 110 هزار و 851 آراء صحیح مأخوذه، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی با 43 هزار و 946 رأی و جبار كوچكینژاد ارم ساداتی با 41 هزار و 86 رأی توانستند به عنوان منتخبان مردم این شهرستان به خانه ملت راه یابند.

مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی پانزدهم اردیبهشت ماه در دو حوزه انتخابیه رشت و تالش، رضوانشهر و ماسال برگزار شد و سه نماینده به عنوان منتخبان مردم در این شهرستانها به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.
استان گیلان 13 نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.
علی رغم توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر شرکت گسترده و پرشور مردم در مرحله دوم انتخبات مجلس شورای اسلامی در روز پانزده اردیبهشت سالجاری فقط 21 درصد مردم رشت در انتخابات شرکت کردند. مسئولین سیاسی امنیتی استان چه توجیهی برای عدم شرکت فعال مردم رشت در دومین مرحله انتخابات مجلس دارند.