همکاری محور ترکیه، قطر و عربستان برای بکارگیری منافقین در سوریه

  چاپ   19 , مرداد , 1391 ساعت 7:17 ب.ظ  

منابع خبری گزارش دادند اعضای گروهک تروریست منافقین با همکاری ترکیه، قطر و عربستان و با هدایت آمریکا در حال ورود به سوریه هستند.

خبرگزاری فارس: همکاری محور ترکیه، قطر و عربستان برای بکارگیری منافقین در سوریه

 

به گزارش مانیتورینگ فارس به نقل از العالم، تعدادی از اعضای گروهک منافقین از مرز ترکیه وارد سوریه شده‌اند و در منطقه حلب در حال نبرد با ارتش سوریه هستند.

بنابر گزارش رسانه‌های لبنانی این تروریست‌ها با هماهنگی آمریکا از طریق ترکیه و با حمایت مالی و لجستیک عربستان و قطر در سوریه وارد عمل شده‌اند.

منابع عراقی نیز با تایید این خبر تاکید کرده‌اند افسران اطلاعاتی آمریکا و ترکیه با همکاری نیروهای پیشمرگ کرد در اربیل، عملیات وارد شدن منافقین به سوریه را به اجرا درآورده‌اند.

این منابع خبر داده‌اند نیروهای منافقین با وعده شخص نخست وزیر ترکیه برای حمایت از آنها و تسلیم نکردنشان به ایران از شمال عراق وارد ترکیه شده‌اند تا به نیروهای موسوم به ارتش آزاد که مخالف دولت دمشق هستند، بپیوندند.

همچنین قطر و عربستان نیز وعده کمک 250 میلیون دلاری همزمان با آغاز عملیات در سوریه و علاوه بر آن حقوق ماهیانه که معادل 100 میلیون دلار است را به این تروریست‌ها داده‌اند.

آمریکا نیز به نیروهای منافقین وعده داده تا دولت نوری مالکی در عراق را برای فشار نیاوردن بر این شبه نظامیان متقاعد خواهد کرد تا آنها بدون مشکل به اربیل منتقل شوند.

نظر بدهید