استاندار گیلان: دانه درشت‌های تسهیلات دریافتی بانک‌های گیلان مشخص شوند

  چاپ   26 , مرداد , 1391 ساعت 8:54 ق.ظ  
 استاندار گیلان بر برخورد با افرادی که تسهیلات دریافتی از بانک‌ها را پرداخت نمی‌کنند تاکید کرد و گفت: دانه درشت‌های تسهیلات دریافتی گیلان مشخص شوند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مهدی سعادتی ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال گیلان با تبریک سالروز ورود آزادگان به کشور اظهار کرد: پاسخگویی به خواسته‌های به‌حق مردم یک اصل است.

وی خواستار تعیین نقش وظایف دستگاه‌ها در توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری گیلان شد و افزود: اولویت پرداخت تسهیلات در بخش صنعت با پروژه‌های پیشرفت فیزیکی بالای 40 درصد است.

سعادتی با بیان اینکه 140 میلیارد تومان برای ایجاد مشاغل خانگی در سال جاری به گیلان اختصاص داده شده است، تصریح کرد: شهرستان‌ها باید در موضوع اشتغال مشارکت داشته باشند.

این مسئول به 143 مصوبه پرداخت تسهیلات سه سفر هیئت دولت به گیلان اشاره کرد و گفت: امسال بالغ بر 650 میلیارد تومان تسهیلات برای بنگاه‌های زودبازده از طریق بانک مرکزی به بانک‌های استان ابلاغ شده است.

استاندار گیلان سهم بانک ملی در پرداخت تسهیلات بنگاه‌های زودبازده استان را 604 میلیارد ریال دانست و بیان کرد: سهم بانک‌های سپه 193 میلیارد ریال، ملت 3 هزار و 410 میلیارد ریال، رفاه 177 میلیارد ریال و صادرات 2 هزار و 165 میلیارد ریال است.

وی با تاکید بر برخورد با افرادی که تسهیلات دریافتی از بانک‌ها را پرداخت نمی‌کنند، ابراز کرد: دانه درشت‌های تسهیلات دریافتی گیلان باید مشخص شوند.

سعادتی از تشکیل کمیته پیگیری دریافت مطالبات معوقه بانک‌ها در گیلان خبر داد و یادآور شد: بانک‌ها 10 روز فرصت دارند مطالبات معوقه بانکی را به کمیته مذکور تحویل دهند.

این مسئول معاون برنامه‌ریزی استاندار، نیروی انتظامی، اداره اطلاعات، دستگاه قضایی، نماینده بانک‌ها و اداره کل بازرسی گیلان را اعضای کمیته پیگیری دریافت مطالبات معوقه بانک‌های استان معرفی کرد و افزود: آمار مطالبات بانک‌های گیلان بالاست و کمیته مذکور در این زمینه باید برخورد سخت‌گیرانه داشته باشد.

استاندار گیلان بر تشکیل کمیته پیگیری دریافت مطالبات معوقه بانک‌ها در شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: افرادی به بهانه دریافت تسهیلات اشتغالزایی وجوه دریافتی را در دیگر موارد هزینه می‌کنند.

نظر بدهید