آخرین خبرهای آزادراه تهران – شمال

  چاپ   28 , بهمن , 1391 ساعت 6:46 ب.ظ  
وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه قطعه چهار آزادراه تهران – شمال قطعا تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد، تصریح کرد: مسئولیت ساخت این قطعه‌های دو و سه این آزادراه به عهده بنیاد مستضعفان است که متاسفانه هنوز شروع نکرده و اشخاص حقیقی و حقوقی که قصد داشتند از طریق کنسرسیوم حضور پیدا کنند، مقدور نشده است.
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، علی نیکزاد اظهار کرد: مسئولیت ساخت قطعه‌های یک و چهار این آزادراه به عهده وزارت راه و شهرسازی است.

وی گفت: قطعه چهار آزادراه تهران – شمال به طول 20 کیلومتر حد فاصل مرزن‌آباد – چالوس قرار بود در شهریورماه امسال افتتاح شود که به علت رانش و ریزش کوه به تعویق افتاده است.

نیکزاد افزود: قطعه یک آزادراه تهران – شمال حد فاصل تهران – شهرستانک است که 60 کیلومتر مسیر را کوتاهتر می‌کند، این قطعه مشکل معارض داشت که این مشکل برطرف شده و عملیات اجرایی آن توسط پیمانکار در حال پیگیری است.

وزیر راه و شهرسازی درباره قطعات دو و سه این آزادراه به پایگاه اطلاع‌رسانی دولت گفت: مسئولیت ساخت این دو قطعه را بنیاد مستضعفان برعهده دارد که متاسفانه هنوز شروع نکرده و اشخاص حقیقی و حقوقی که قصد داشتند از طریق کنسرسیوم حضور پیدا کنند، مقدور نشده است.

نظر بدهید