املش نیوز : مهندس اسماعیل صبور رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان املش در گفتگویی اختصاصی از اجرای طرح هادی در سالجاری در 4 روستای شهرستان املش خبر داد.
وی افزود :در سالجاری از محل اعتبارات تملک دارایی های استانی تعداد 2 پروژه طرح هادی در سطح روستاهای چهارده سفلی و کهنه گویه با لا با صرف هزینه 360 میلیون ریال و از محل اعتبارات توسعه استانی طرح هادی روستای چماقستان با صرف 360 میلیو ن ریال اعتبار اجراء گردیده است.
رئیس بنیاد مسکن املش افزود :تا کنون تهیه نقشه طرح هادی در 24 روستای بخش مرکزی و 24 روستای بخش رانکوه انجام گرفته است و همچنین اجرای طرح هادی در روستاهای بالنگه ،البرز ،جورکاسر ،پیلدره ،هردوآب،گرکرود ،چماقستان ،چهارده سفلی ،هلوسرا،پیلیجه و دعوی لات شهرستان املش به اتمام رسیده است .
مهندس صبور اظهار داشت :برای سالهای 86 تا 88 اجرای طرح هادی برای روستاهای اسماعیل گوابر و گوشت پزان پیش بینی گردیده است .
وی خاطر نشان کرد :کل میزان اعتبار سالجاری بنیاد مسکن املش برای اجرای پروژه ها 720 میلیون ریال بود .
رئیس بنیاد مسکن املش افزود :در سالجاری سهمیه شهرستان املش برای پرداخت وام مقاوم سازی و اجرای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی 500 سهمیه 57 میلیون ریالی می باشد و اعتبارات تعمیرات مسکن و قرض الحسنه روستایی در امسال کلا 200 میلیون ریال بود که به متقاضیان پرداخت گردید و همچنین مبلغ 150 میلیون ریال وام احداث حمام نیز به متقاضیان پرداخت شده است.
مهندی صبور افزود :تا کنون در سطح 8 روستا صدور سند انجام شده و در 4 روستا نیز در دست اقدام داریم که تاکنون مجموعا 1676 جلد سند به روستائیان صادر گردیده است.
رئیس بنیاد مسکن املش گفت :وام های مقاوم سازی به ساختمانهای ساخته شده تعلق نمی گیرد و فقط جهت احداث بناهای جدید پرداخت می شود و این وام علاوه بر روستاها به شهرهای زیر 12 هزار نفر نیز تعلق می گیرد که شهر رانکوه در شهرستان املش تحت پوشش این طرح می باشد.
وی همچنین افزود :در سال 84 از محل مازاد در آمد نفتی با صرف 1 میلیاردو 923 میلیون ریال اعتبار 3 پروژه طرح هادی در روستاهای آزاربن علیا و سفلی ،هلوسرا ،گرکرود ،دعوی لات و یک پروژه تهیه طرح هادی اجراء شد.