جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان ، بریاست محمد رنجبر نیاول فرماندار شهرستان املش و با حضور حجت الاسلام والمسلمین صفری نماینده مردم شریف شهرستان های رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی،سرهنگ رجبی فرمانده انتظامی شهرستان و مهندس آقایی دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان املش و مدیران ادارات و دستگاه های دولتی شهرستان ،صبح شنبه ٢۵ مرداد در محل سالن میرزا حبیب الله املشی فرمانداری تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ، رنجبر فرماندار شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات و عملکرد ادارات شهرستان گفت:
✅ در صورتی که اولویت ادارات شهرستان تامین نیازها و رفع مشکلات مردم باشد ما نیز تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهترین نتیجه ممکن حاصل گردد.
✅ رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان گفت : تا در جایی وحدت، انسجام و همدلی نباشد هیچ کاری ممکن نیست لذا باتوجه به تعامل و همکاری که در بین مدیران این شهرستان از جمله حضرت حجت الاسلام والمسلمین رنجبر امام جمعه شهرستان، حضرت حجت الاسلام والمسلمین صفری نماینده مردم شریف شهرستان های رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، دادستان،دادگستری،سپاه ، نیروی انتظامی و همه دستگاه ها و نهادها مشاهده می کنیم امیدواریم باتوجه به جدیت و تلاش مسئولان شهرستان آینده خوبی را برای مردم خوب املش پیش بینی می کنیم.
فرماندار املش با اشاره به اصلی ترین مشکل مردم شهرستان:
✅ حل مشکل آب آشامیدنی اولویت اصلی شهرستان در کمیته برنامه ریزی است.
✅ اتمام و تکمیل پروژه های نیمه تمام خصوصا پل های تخریب شده سالهای گذشته ازجمله پل کیازنیک و کشاورز رانکوه از جمله اولویت های مهم شهرستان می باشد.
✅ رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان با ابراز اینکه کمیته برنامه ریزی کمیته تقسیم اعتبار و بودجه نیست گفت: در کمیته برنامه ریزی، عتبارات براساس نیازهای شهرستان تعریف می گردد.
✅ اگر اولویت نماینده محترم مجلس و فرماندار شهرستان با نیازهای مردم دریک راستا باشد مشکلات را می توان برطرف نمود.
✅ روسای ادارات در پیگیری مصوبات دستگاهای خود جدیت لازم داشته باشند تا اعتبار به پروژه ها اختصاص یابد ،باتوجه به شرایط خاص کشور میطلبد دستگاها رویکرد جدیدی را اتخاذ نمایند .
در ادامه فرماندار املش با توجه به پشت سرگذاشتن ١٧ مرداد روز خبرنگار و با قدردانی از این عزیزان گفت:
✅ اگر تلاش و کوشش شما خبرنگاران نباشد هیچ خدمتی از مسئولان به چشم مردم نخواهد آمد لذا شما خبرنگاران پرچم داران آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به جامعه هستید، مجددا از همه این عزیزان تقدیر و تشکردارم.
✅ در پایان فرماندار املش با توجه به حضور تعدادی از خبرنگاران حاضر در جلسه کمیته برنامه ریزی با اهداء لوح و هدایایی از آنان تقدیر بعمل آورد.
روابط عمومی فرمانداری شهرستان املش