‍ محمد رنجبر نیاول ،مدیری مردمی ،توانمند،بی ریا و دوست داشتنی

  چاپ   3 , دی , 1400 ساعت 10:30 ق.ظ  

‍ ‍ محمد رنجبر نیاول ،مدیری مردمی ،توانمند،بی ریا و دوست داشتنی// محمد رنجبر نیاول در پروسه ی مدیریتی با دستان خالی ،خیلی کارآمد نشان داد// خارج کردن چنین مدیران فرهیخته و کارآمد پاشنه آشیل مدیریت ارشد استان است
مراسم معارفه و تودیع فرمانداران قدیم وجدید املش برگزار شد.
در این مراسم از زحمات محمد رنجبر نیاول فرماندار مردمی،پرتلاش و بسیار کارآمد پیشین املش تجلیل و همچنین مختار رضایی بعنوان فرماندار جدیداملش معرفی شد.

از حق نباید گذاشت و نباید نسبت به تمام دغدغه های انسانی محمد رنجبر نیاول در طول مدت خدمت خود در شهرستان املش بی تفاوت رد شد.
وی برای ارتقاء، توسعه و پیشرفت شهرستان املش پیگیری های مجددانه ای داشت که قابل تقدیر است.
همه ی ما واقفیم که در سالهای اخیر اعتبارات عمرانی و بودجه های تخصیصی بسیار کم وناچیز بودند ، اما با همه این کمبود ها و کاستی ها ،رضایتمندی مردم را داشتن خود گوهری نایاب است این هنر مدیریتی جناب آقای محمد رنجبر نیاول در شهرستان املش بود.
محمد رنجبر نیاول غیرسیاسی ترین و کارآمدترین و محبوب ترین مدیر ارشد اجرایی در سالهای اخیر بوده‌است.
محمد رنجبر نیاول، در کنار برخی اقدامات وپیگیریها وبه ثمر رساندن برخی پروژه ها ،گازرسانی به روستاها، پیشرفت فیزیکی پل های تخریب شده ی سطح شهرستان و….یکی دیگر از خصیصه های بارز وی داشتن تعامل با اعضای شوراها و دهیاران ،حضور وسرکشی مداوم از روستاها ودرواقع حضورمیدانی در بین مردم بود.
محمد رنجبر نیاول، درب اتاقش همیشه بر روی مردم این شهرستان باز بود وبا رویی گشاده از مردم استقبال می کرد.وی نه به شکل شعاری بلکه بصورت عینی و واقعی از جنس مردم بود و با ناراحتی آنان ناراحت و با خوشی مردم خوشحال بود.
وی فلسفه وجودی خود را در کار برای مردم شهرستان املش و رضایتمندی آنان می دید ،ایشان صادقانه به مردم گوش می داد و برای رفع موانع و مشکلات همیشه پای کار بود و همین اعمال و رفتار و گفتار این مدیر مردمی چنان تأثیرمثبتی در شهرستان املش بجای گذاشته است که کار همه ی مدیران در تمام بخش ها از این به بعد اگر دارای روحیه ای همچون جناب آقای محمد رنجبر نیاول نداشته باشند،کارشان خیلی خیلی سخت خواهد بود.
باور داریم تغییرات مدیریتی حق هر مدیر ارشد ملی و محلی منطقه ای می باشد،ولی اگر این تغییرات برای بهتر پیش بردن امور مردم منطقه نباشد،قطعا اتلاف انرژی و امکانات را به همراه خواهد داشت.
استفاده کردن بهینه از مدیرانی همچون محمد رنجبر نیاول در واقع استفاده احسنت از منابع سرشار انسانی برای بهتر شدن امور جامعه و مردم می باشد و عدم استفاده از چنین مدیرانی ،اتلاف و هدر دادن منابع سرشار انسانی و مدیریتی می باشد.
این قلم در خاتمه از جناب آقای دکتر عباسی ،استاندار محترم گیلان می خواهد تا از دوره تسویه حساب های سیاسی و جناحی که با کمال تأسف بدعت آن از دولت آقای احمدی نژاد به شکل سیستماتیک گذاشته شد ،فاصله بگیرد و با شایسته گزینی ،از اتلاف منابع انسانی استان گیلان جلوگیری نمایند.
در هرحال به جناب آقای محمد رنجبر نیاول خسته نباشید می گوییم و آرزوی سلامتی و توفیق خدمتگزاری به مردم در سنگر های جدید را داریم.
علی کریمی پاشاکی
@nikanamlash

نظر بدهید