دور جديد فحاشي‌هاي گستاخانه فتنه‌گران به مردم و هنرمندان كشورمان آغاز شد

  چاپ   5 , فروردین , 1390 ساعت 3:43 ب.ظ  

 فتنه‌‌گران ضدانقلاب دور جديدي از فحاشي‌ها و هتاكي‌هاي خود به مردم و هنرمندان كشورمان را آغاز كردند.

به گزارش خبرنگار گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس، پس از شكست‌هاي مكرر فتنه‌گران از مردم و هنرمندان كشورمان، اين فتنه‌گران اخيراً تمامي هم و غم خود را بر روي فحاشي‌هاي گستاخانه و بي‌شرمانه به ملت ايران و هنرمندان كشورمان اختصاص داده‌اند.

در دور جديد از اين فحاشي‌ها كه سابقه‌اي طولاني مدت نيز دارد، به بهانه اكران فيلم اخراجي‌ها3 و فروش بالاي اين فيلم سينمايي، كاربران يكي از سايت‌هاي اصلي فتنه‌گران مدام در حال اهانت به ملت ايران و هنرمندان كشورمان بخصوص بازيگران اخراجي‌ها 3 هستند.

در اين راستا، 2 لينك هتاكي بي‌شرمانه اين فتنه‌گران نيز با رأي مثبت ديگر كاربران اين سايت متعلق به فتنه‌گران كه تحت مديريت يك صهيونيست اداره مي‌شود، جزء 2 لينك اول برگزيده‌هاي اين سايت قرار گرفته كه نشان از خوي بي‌منطقي و فحاشي‌گري فتنه‌گران دارد.

گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس، ضمن پوزش فراوان از ملت ايران و هنرمندان كشورمان، براي مستند كردن اين خبر، عكس‌هاي 2 نمونه از اين فحاشي‌ها را در قسمت تصاوير مرتبط خبر منتشر مي‌كند. لازم به يادآوري است كه اين 2 عكس، تنها 2 نمونه كوچك از فحاشي‌هاي صورت گرفته در روزهاي اخير است، و خبرگزاري فارس براي حفظ شأن قلم از انتشار نمونه‌هاي ديگر كه حتي بسيار زننده‌تر و اهانت‌آميزتر از 2 نمونه فوق‌الذكر است خودداري مي‌كند.

نظر بدهید