کاندیداهای انتخابات مجلس نهم امروز هم به مزاکر ثبت نام آمدند که با ابرخی از آنان گفتگوییهای انجام شده است.
به گزارش فارس، دومین روز از ثبت نام داوطلبان دومین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ امروز آغاز شده و تاکنون ادامه دارد.
* حضور داوطلبان انتخابات مجلس از صبح امروز تاکنون نسبت به روز گذشته پرشورتر بوده است. به طوری که تعداد مراجعهکنندگان تا ساعت ۱۲ دیروز ۶ نفر اما امروز تاکنون ۱۵ نفر برای ثبت نام به ساختمان فرمانداری تهران مراجعه کردند.
* رئیس هیئت نظارت حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر نیز صبح امروز با حضور در جمع خبرنگاران از روند کار هیئتهای اجرایی سخن گفت.
* اولین داوطلب نمایندگی مجلس بنام حسن گلاحمدی دارای کارشناسی ارشد روزنامهنگاری که به فرمانداری تهران آمده بود، احساس مسئولیت را مهمترین دلیل شرکت خود در انتخابات عنوان کرد و گفت: بنده کاندیدایی مستقل هستم و میخواهم در حوزه فرهنگی وارد کار شوم. همچنین سابقه کار زیادی ندارم؛ در روزنامه ایران نیز فعالیت داشتهام.
* دومین داوطلب شرکت در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که از بردن نام خود خودداری میکرد، دارای ۶۳ سال سن و کارشناسی ارشد در روابط بینالملل؛ وی معتقد است که دولت مردمی است اما مجلس ماهیت مردمی ندارد، این داوطلب مجلس گفت که از سوی جبهه حامیان احمدینژاد و دولت اسلامی برای شرکت در انتخابات دعوت شده است.
* فرد دیگری که برای ثبت نام آمده بود، خانمی ۳۱ ساله به نام مینا عباسی بود که فوق لیسانس حقوق داشت. وی عنوان کرد که بنده به قصد نمایندگی وارد دانشگاه امام صادق(ع) شدهام؛ فعلا مستقل هستم و میخواهم در زمینه حقوق زنان فعالیت کنم؛ همچنین پدرم اولین و بهترین مشوقم است.
* امیر کرمی داوطلب دیگری بود که برای ثبت نام در فرمانداری تهران حضور یافت. وی مشارکت را دلیل اصلی شرکت در انتخابات آینده دانست و گفت که طرفدار هیچ حزبی نیستم بلکه طرفدار خودم هستم. چپ فکر میکنم اما راست عمل میکنم.
* افشین آقاپور کاندیدای دیگری بود که به فرمانداری تهران برای ثبت نام آمده بود؛ وی گفت که بنده فعالیت سیاسی نداشتم اما همواره در معاون علمی پژوهشی بسیج حضور داشتهام و هدفم برای نمایندگی حل مشکلات جوانان و رفع بیکاری است؛ این داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد در سال ۶۹ همزمان با حضور منافقین، برای مبارزه با آنان وارد آبادان شدم و در آن پروسه حضور داشتم از این رو نسبت به به مسائل سیاسی بیتفاوت نبودهام چراغ راه ما ولایت است و هر حزبی در این مسیر باشد ما با آن حزب هستیم.
* حجتالاسلام علوی عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو شورای عالی جبهه ایستادگی نیز برای شرکت در انتخابات مجلس به فرمانداری تهران آمده بود.