پرونده بیمه ایران به دادگاه ارسال شد

  چاپ   10 , بهمن , 1390 ساعت 4:32 ب.ظ  
سخنگوی قضاییه گفت: پرونده بیمه ایران به دادگاه رفته اما هنوز تصمیمی برای زمان برگزاری آن گرفته نشده است.
خبرگزاری فارس: پرونده بیمه ایران به دادگاه ارسال شد

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره پرونده معروف به پرونده بیمه ایران گفت: همان طور که قبلاً نیز گفته بودم این پرونده یکبار به دادگاه رفت و دادگاه در برخی از موارد نقص گرفت و پرونده مجدداً به دادستانی برگشت اما سرانجام ایرادات برطرف شد و پرونده به دادگاه فرستاده شده است.

وی افزود: البته هنوز محاکمه متهمان پرونده آغاز نشده است و هنوز تعیین وقت نشده است اما مسئولان دادگاه در حال بررسی پرونده و مفاد قید شده در آن هستند.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه وزیر اطلاعات از دست‌های پشت‌پرده در ملتهب کردن بازار ارز خبر داده است آیا این دستها برای دستگاه قضایی مشخص شده یا خیر، گفت: معمولاً دست‌های پشت پرده را همان دستگاه اطلاعاتی می‌شناسند و دستگاه قضایی از آن اطلاعی ندارد.

وی تصریح کرد: اما به محض آنکه پرونده تکمیل شود و به دستگاه قضایی فرستاده شود دستگاه قضایی با آنها برخورد خواهد کرد.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره اینکه سرانجام شکایت کمیسیون اصل ۹۰ از رئیس جمهوری، وزیر اقتصاد و رئیس دفتر رئیس جمهور به کجا رسیده است، گفت: من بارها گفته‌ام که شکایت‌های مختلفی از جانب مجلس به دستگاه قضایی واصل شده است.

وی گفت: اما به این نکته توجه داشته باشید که هر کدام از این شکایت‌های به یک بحث مجزا در دستگاه قضایی مربوط می‌شود مانند پرونده‌هایی که به دیوان اداری می‌رود یا به دادستانی ارسال می‌شود باید به این نکته توجه داشت که هر کدام از این بخش‌های رسیدگی لازم را انجام می‌دهد و به محض رسیدن به نتیجه نهایی آن را اعلام می‌کند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر درباره این پرونده‌ها هنوز حکمی صادر نشده و تحقیقات ادامه دارد.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سؤال یکی دیگر از خبرنگاران درباره تأیید یا عدم تأیید خبر بازداشت یکی از معاونان وزارت صنایع و معادن گفت: برخی از سایت‌ها به نقل از خودشان از جانب من خبری را تأیید یا تکذیب می‌کنند اما آن چیزی که به صورت کلی می‌توانم بگویم این است که چندین نفری که اتهام اخذ رشوه داشتند دستگیر شدند و به اتهامشان هم اعتراف کرده است.

دادستان کل کشور در پاسخ به سؤال دیگری درباره با افزایش بودجه دستگاه قضایی کشور در سال ۹۱ گفت: سال گذشته با همکاری مجلس و دولت بودجه دستگاه قضایی افزایش قابل قبولی داشت که امیدواریم امسال نیز این ماجرا تکرار شود.

وی گفت:‌ا لبته ما می‌دانیم که دولت منابع محدودی دارد و در برخی از موارد نمی‌تواند هر آن مقدار که یک دستگاه بودجه طلب می‌کند بودجه اختصاص دهد اما امیدواریم امسال نیز با توجه به مسئولیت‌ها و وظایفی که برای دستگاه قضایی در نظر گرفته شده بودجه دستگاه قضایی افزایش معقولی داشته باشد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به ادعای یکی از خبرنگاران که مدعی شد کارمندان یکی از شرکت‌های در رابطه با گروه امیر منصور آریا ۵ ماه است حقوق خود را دریافت نکرده اند گفت: شرکتی که شما نام می‌برد نمی‌شناسم و به نظرم امکان ندارد شرکتی باشد که ۵ ماه کارمندانش حقوق نگرفته باشد.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در رابطه با محاسبه یک روز زندان انفرادی به جای ۱۰ روز زندان عادی از او سؤال پرسیده بود گفت: بخش‌های از سؤال شما که آن را منتسب به قضات کرده بودید و همچنین گفته بودید رئیس دستگاه قضا این درخواست را کرده صحت ندارد.

دادستان کل کشور گفت: رهبر معظم انقلاب چندی قبل در دیدار با اعضای دستگاه قضا عنوان کردند که بهتر است حتی الامکان قضات فردی را به زندان انفرادی محکوم نکند زیرا زندان انفرادی شرایط سختی دارد و هر روز آن مانند ۱۰ روزی عادی است.

وی گفت: ایشان نسبت به دشواری زندان انفرادی تذکر داده بودند اما درباره اینکه حتماً این اتفاق بیفتد و زندان انفرادی هر روزش ۱۰ روز زندانی عادی محاسبه شود صحت ندارد.

سخنگوی دستگاه قضا درباره سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه در آستانه انتخابات مجلس به شخص رئیس جمهوری توهین‌ها و افتراهایی شده است آیا مدعی‌العموم در این زمینه ورود خواهد کرد یا اخیر، گفت: بارها عرض کردیم که توهین و افترا و تخریب از ناحیه هرکسی باشد کاری غیر اخلاقی است مخصوصاً اگر به یک مقام دولتی و اجرایی باشد و قطعاً ما با این موضوع برخورد خواهیم کرد.

وی گفت: اینکه شما تعابیری استفاده کردید مبنی براینکه فرد به رئیس جمهوری خطاب خوارج داده است و گفته است با همان طور که با خوارج نهروان برخورد شد با رئیس جمهوری برخورد خواهد شد گفت: من به هیچ عنوان چنین ادعاهایی را نشنیدم و جایی هم ذکر نشده است.

محسنی اژه‌ای گفت: یکی از ایراداتی که به دادستانی شده است این است که چرا این میزان به افراد شکایت وارد می‌شود.

وی درباره سعید ملک‌پور محکوم به اعدامی که اتهامش دایر کردن سایت‌های مستهجن است اما برخی غربی‌ها اتهامات او را نقد وی به برخی از افراد حکومتی می‌دانند، گفت: غربی‌ها هیچگاه با مواجهه با چنین احکامی صحت و سقم مسئله را رعایت نکردند مثال این نکته این است که فردی در شیراز به اتهام آدم‌ربایی، تجاوز و قتل قرار بود حکمش اجرا شود در حالی که غربی‌ها او را فردی مسلمان و معتقد جلوه می‌دادند.

وی گفت:‌ در این مورد به خصوص هم این فرد حکمش سیاسی نیست بلکه اتهامش فساد فی‌الارض است و دادگاه پس از بررسی‌های چندین باره حکم وی را تأیید کرده و در نهایت حکمش به آن کیفیت اجرا می‌شود.

محسنی اژه‌ای گفت: غربی‌ها مطالب خلاف واقع و غلط زیاد می‌گویند اما توقع ما از صاحبان رسانه‌ها این است که حداقل خودشان با توجه به این موارد درست و غلط را تشخیص دهند.

وی در پاسخ به سؤال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا متهمان پرونده فساد مالی لزوماً از کار خود برکنار می‌شوند یا خیر، گفت: در برخی از جرایم به محض اینکه کیفرخواست اعلام شود دادستان باید متن کیفرخواست را به دستگاه اجرایی ارائه دهد تا این فرد از کار خود منفصل شود اما در برخی موارد هم هست که نیاز به انفصال نیست و دستگاههای بررسی‌کننده تخلفات اداری صلاحیت رسیدگی به انفصال از فعالیت متهمان را به عهده دارد.

نظر بدهید