استاندار گیلان دردیدارصمیمی بامردم املش : سند راهبردی چای کشور تهیه می‌شود

  چاپ   4 , تیر , 1391 ساعت 5:28 ب.ظ  

استاندار گیلان با بیان اینکه سازمان چای باید گره‌گشای چایکاران باشد، گفت: سند راهبردی چای کشور تهیه می‌شود.

 

مهدی سعادتی در دیدار با نخبگان فرهیختگان خانواده‌های شهدا و مردم در مصلی این شهر با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام حسین (ع)، اظهار کرد: 33 سال از عمر پر برکت انقلاب اسلامی می‌گذرد و مردم با تمام وجود برای حفظ انقلاب در صحنه حاضر هستند.

وی به کاغذبازی و قوانین دست و پاگیر در اداره‌ها اشاره کرد و افزود: مدیران باید راهگشای مشکلات مردم باشند ضمن اینکه 470 هزار نامه مردمی در سفرهای هیئت دولت به گیلان پاسخ داده شده است.

مقام ارشد دولت در گیلان، از پرداخت باقیمانده مطالبات چایکاران تا هفته آینده خبر داد و ابراز کرد: 60 هزار خانوار گیلانی از چای ارتزاق می‌کنند و احیای سازمان چای از تلاش‌های دولت احمدی‌‌نژاد است و حمایت از چای باید تداوم یابد.

وی، با اشاره به اینکه چای عمده‌ترین مسئله شهرستان املش است، به نسخه 19 بندی نجات چای اشاره کرد و گفت: سند راهبردی چای کشور تهیه می‌شود.

وی دیدار چهره به چهره با مردم را از اهداف سفرهای شهرستانی عنوان کرد و افزود: موضوع‌ چای، برنج، مرکبات، مشکلات کارگری و صنعت شهرستان املش در کارگروه‌های مختلف بررسی می‌شود.

سعادتی درباره وضعیت بیمارستان املش بیان کرد: بیمارستان املش 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و شهرک صنعتی این شهرستان نیز تعیین تکلیف می‌شود.

وی، از اختصاص 100 میلیون تومان به مصلی املش خبر داد و از تشکیل دبیرخانه شهرستانی گیلان خبر داد.

نظر بدهید