مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان :تقویت مساجد راهبرد اصلی ارشاد اسلامی گیلان است

  چاپ   10 , مرداد , 1391 ساعت 11:11 ق.ظ  

مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینكه همه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی انسانی باید مسجد محور باشد، گفت: تقویت مساجد راهبرد اصلی ارشاد اسلامی است.
1391/05/10 - 08:16

‘حمیدحاذق نیكرو’ روز سه شنبه در نشست ستاد اوقات فراغت افزود: تعلیم قرآن كریم باید هنرمندانه صورت گیرد تا تاثیرگذاری آن بیشتر شود.

وی، با اشاره به اینكه نظارت بر مراكز تحت پوشش اداره كل باید مستمر، قانونی و جدی صورت بگیرد، بیان كرد: تابستان و اوقات فراغت مقوله ای مهم است كه باید به صورت جدی در آن فعال بود.

وی ، با اشاره به اینكه همه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی افراد جامعه بویژه نوجوانان و جوانان باید مسجد محور باشد، اظهار كرد: تقویت مساجد راهبرد اصلی ارشاد اسلامی است.

حاذق نیكرو، آموزش صحیح فرزندان و مشتاقان فرهنگ و هنر را امری ضروری دانست و خاطرنشان كرد: باید از اعتماد مردم نسبت به دوره های آموزشی استفاده درست كرد و در این راستا همت را افزایش داد.

وی افزود: 400 كانون فرهنگی و هنری مساجد استان به عنوان پایگاه اوقات فراغت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی در طول تابستان به فعالیت می پردازند

نظر بدهید