فرماندارتالش: خبرنگاران چشم‌های بیدار و ذهن‌های هوشیار جامعه هستند

  چاپ   19 , مرداد , 1391 ساعت 5:32 ب.ظ  

فرماندار شهرستان تالش گفت: خبرنگاران چشم‌های بیدار و ذهن‌های هوشیار جامعه بوده و در عین حال از پرتلاش ترین و پركارترین اقشار جامعه محسوب می‌شوند.

مهندس میرزا حسینعلی زاده افزود: در جهان امروز خبرنگاران نقش وسیع و رسالت مهمی در یك جامعه برعهده دارند تا علاوه بر رصد كردن مسائل و مشكلات جامعه و بیان واقعیت‌ها ، برای تعالی و پیشرفت افق‌های آن جامعه مثبت و سازنده باشند.

وی بیان كرد: خبرنگاران نقش دو سویه ای در جامعه دارند و می‌توانند شایعات حاكم بر فضای جامعه را با بیان حقایق و صحت گفتار خنثی یا بالعكس شایعات حاكم بر آن جامعه را با شاخ و برگ دادن گسترده و آلوده كنند.

وی اظهار داشت: امروز جایگاه خبرنگار ، جایگاه رفیع و والایی است و هر اندازه كه خبرنگار بتواند در وجود خود سلامت و صراحت ایجاد كند و مطالب را با دیدی باز و سالم در جامعه اسلامی انعكاس دهد ، می‌تواند در سلامت و پویایی و شكوفایی مردم جامعه تاثیرگذار باشد.

حسینعلی زاده ادامه داد: امروزه متاسفانه در بسیاری از رسانه‌های دنیا واقعیت‌ها آن‌طور كه رخ می‌دهد ، منعكس نمی‌شود و رسانه های جهان استكباری با دروغ‌پردازی و فرافكنی‌های تبلیغاتی ، خبرها را آنچنان كه می خواهند ، منعكس می‌كنند.

وی اضافه كرد: خبرنگاری را نمی‌توان یك شغل و كار تلقی كرد بلكه عشق و علاقه‌ای است كه محدود به زمان و مكان نیست و راز و رمز موفقیت در آن با تلاش ، كوشش ، صداقت ، صحت بیان و دوری از سیاه‌نمایی در راستای ترقی و پیشرفت جامعه خویش محقق و هویدا می‌شود.

نظر بدهید