رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان املش: ورزش نیاز به همراهی و مساعدت مسئولین دارد

  چاپ   3 , آبان , 1391 ساعت 7:49 ب.ظ  

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان املش گفت: سازماندهی برنامه‌های ورزشی بدون همراهی و مساعدت مسئولین و متولیان در امر ورزش تحقق نخواهد یافت.

اسماعیل فتحی در گفت‌وگو یی با بیان این مطلب که سازماندهی برنامه‌های ورزشی بدون همراهی و مساعدت مسئولین و متولیان در امر ورزش تحقق نخواهد یافت، گفت: همگی می‌دانیم که برای دسترسی به برنامه‌ها باید سختی‌های زمان و مکان را تحمل کنیم تا شاهد به ثمر نشستن اهداف و برنامه‌ها برای ارتقای سطح ورزش در شهرستان باشیم.

اسماعیل فتحی تصریح کرد: عملکرد اداره ورزش و جوانان شهرستان حول سه محور فرهنگی، ورزشی – عمرانی و اداری است که طی مدت 4 سال توانسته‌ایم برنامه‌هایی را در شهرستان املش اجرا کنیم.

وی افزود: عملکرد بخش اداری منابع انسانی شامل؛ ارتقای سطح معلومات و دانش همکاران با توجه به وظایف سازمانی، تشویق و ترغیب همکاران در جهت خلاقیت و نوآوری در امورات به منظور تسریع در کار و صرفه‌جویی در زمان و امکانات، فراهم کردن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در واحدهای اداری، برگزاری جلسات هفتگی در خصوص برنامه‌های راکد مانده هفته، اهمیت دادن به قوانین و مقررات اداری است.

فتحی ادامه داد: در بخش فرهنگی و ورزشی به سه اصل، علم در ورزش (آموزش)، ورزش در مدارس (ورزش پایه) و ورزش در خانواده (ورزش همگانی) که در محوریت ورزش نقش اساسی دارند و می‌تواند سبب قهرمان پروری شود باید اهمیت فراوانی داده شود و برنامه‌ریزی‌های این اداره بر این سه اصل استوار است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان املش افزود: اگر دانش و تخصص در یک رشته ورزشی نباشد و هدف تعیین نشده باشد آن برنامه جز افراط و تفریط نیست بنابراین برگزاری کلاس‌های آموزشی برای هیئت‌ها و باشگاه‌ها که مدیریت ورزش قهرمانی و همگانی را دارند می‌تواند سودمند باشد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: فرایند تکامل انسان در بعد جسمانی و روحی روانی در سن نونهالی شکل می‌گیرد و تعلیم و تربیت در این سن در امر ورزش ضامن بقا و تندرستی است و همگانی کردن ورزش و عمومیت بخشیدن به نقش و اهمیت ورزش به والدین در سلامتی خانواده بسیار پر اهمیت است. ما در بعد قهرمانی گام‌های مثبتی برداشته‌ایم که از آن جمله می‌توان برگزاری همایش پیاده‌روی و مسابقات ورزشی متناسب، شناسایی استعدادها، ارتباط با واحد تربیت بدنی آموزش و پرورش و تحقیق و پژوهش را نام برد.

اسماعیل فتحی درخصوص عملکرد اداره ورزش و جوانان شهرستان املش در بخش عمرانی (تعمیرات، تجهیزات، احداث) گفت: نیازهای ورزش شهرستان به دو بخش نیازهای خاص که مورد درخواست هیات ورزشی است و نیازهای عام که مقدم نیازهای خاص هستند و در اکثر برنامه‌ها مورد توجه قرار می‌گیرند؛ حوزه تعمیراتی اقداماتی از قبیل: ایجاد دفتر هیات‌های ورزشی شهرستان املش با تجهیزات لازم، ایجاد سالن رزمی برای ورزش‌های انفرادی، ایجاد سالن بدنسازی در سالن شهدای برای ورزش قهرمانی، ایجاد نمازخانه، تعویض کفپوش سالن شهدا، ایجاد کتابخانه، فنس کشی زمین ورزشی خرشتم، محصور کردن زمین کهنه گویه، مرمت و تسطیح زمین‌های ورزشی خرشتم، هردو آب، سوخته کیش، کهنه گویه، حاجی‌آباد و سور کوه، حوزه تجهیزات ورزشی از قبیل: نصب دیواره صخره نوردی، خرید 5 عدد جی پی اس، خرید 3 عدد بیسیم، خرید 3 مورد چادر کوهنوردی، خرید 11 مورد میز تنیس روی میز متحرک، 5 میز ثابت، خرید 3 تخته تشک کشتی، خریداری 2 دستگاه ترازوی دیجیتال، خرید 4 مورد آدمک کشتی، خرید 3 تخته  تشک تاتامی ورزش‌های رزمی، خرید 5 جفت تیرک دروازه گل بزرگ و مینی فوتبال، خرید 2 جفت نیمکت بازیکنان، خرید انواع تشک ژیمیناستیک، خرید لوازم تمرینات آمادگی جسمانی، خرید 3 عدد میله والیبال به همراه ملزومات، خرید 8 جفت تیرک دروازه گل بزرگ و محلی برای زمین‌های روستایی، حوزه احداث از قبیل: احداث سالن ورزشی چند منظوره بانوان شهر املش (استاد کلایه) با پیشرفت 85 درصدی، احداث سالن ورزشی چند منظوره رانکوه، احداث سالن ورزشی چند منظوره 22 بهمن مخصوص آقایان واقع در پارک گلستان، احداث ساختمان سرایداری در زمین ورزشی خرشتم، احداث رختکن در زمین ورزشی کهنه گویه، احداث جایگاه تماشاگران در زمین ورزشی خرشتم در مدت4 سال صورت گرفته است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان املش تصریح کرد: شهرستان املش با دارا بودن 32 هیئت ورزشی و تعداد 2491 ورزشکار سازمان یافته توانسته است با شرکت در 233 مسابقات برگزار شده در سطوح متخلف استانی و کشوری تعداد 118 مدال استانی و 8 مدال کشوری کسب کنند.

اسماعیل فتحی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان املش درخصوص اقدامات برای پیشرفت ورزش شهرستان املش گفت: سالن‌های ورزشی بانوان که جزو پروژه‌های دوره اول ریاست جمهوری است با صرف هزینه شده 320 میلیون تومان پیشرفت 85 درصدی داشته است و بالغ بر 350 میلیون تومان نیز برای تجهیز و تکمیل این سالن اعتبار نیاز است که در صورت اختصاص امیدواریم هرچه سریعتر آماده بهره‌برداری شود.

فتحی خاطرنشان کرد: خریداری زمین در شهر املش و رانکوه به منظور ایجاد فضای ورزشی روباز و استادیوم ورزشی، احداث سالن ورزشی تخصصی برای ورزش‌های انفرادی، محصور کردن، فنس کشی، احداث رختکن و منزل سرایداری، مرمت و تسطیح 9 فضای روباز در بخش مرکزی و 5 مورد در بخش رانکوه، تجهیز کردن هیات ورزشی، مساعدت لازم به جذب قهرمانان در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و در اختیار گذاشتن فضاهای ورزشی تحت تملک دولت برای هیات ورزشی – دهیاران در مناطق مختلف شهرستان که تمامی این برنامه ها در صورت تخصیص اعتبارات لازم و مساعدت مسئولین استان و شهرستان اجرایی می‌شود./ایرنا

نظر بدهید