شجوني: شورای نگهبان خاتمي را تایید نمی کند

  چاپ   16 , آذر , 1391 ساعت 4:24 ب.ظ  
عضو جامعه روحانيت مبارز گفت: اصلاح‌طلبان با توجه به عملکردي که در جريان دو فتنه 78 و 88 داشتند، نمي‌توانند وارد فازهاي انقلاب اسلامي شوند.
حجت‌الاسلام جعفر شجوني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بيان اينکه اصلاح‌طلبان بايد از گذشته خود توبه کنند، اظهار داشت: اصلاح طلبان با توجه به عملکردي که در جريان دو فتنه 78 و 88 داشتند، نمي‌توانند وارد فازهاي انقلاب اسلامي شوند.
عضو جامعه روحانيت مبارز ادامه داد: اصلاح‌طلبان به نظام و مردم خيانت کردند و با دشمن هماهنگ شدند.
وي با تاکيد بر اينکه مواضع اصلاح‌طلبان با بهائيان، سلطنت‌طلب‌ها و گروهاي اپوزيسيوني هم‌سو است، گفت: افرادي که هم‌اکنون انتخابات آزاد را مطرح مي‌کنند با بيگانگان هماهنگ هستند.
حجت‌الاسلام شجوني تصريح کرد: فيلتر شوراي نگهبان خاتمي را تاييد صلاحيت نمي‌کند چرا که وي نقشي غير قابل انکار در جريان فتنه داشت.
عضو جامعه رحانيت مبارز فتنه‌گران را منفور و مردود دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به اينکه اصلاح‌طلبان مي‌دانند که خاتمي رد صلاحيت مي‌شود با مطرح کردن کانديداتوري وي به دنبال ضربه زدن به نظام و  پيراهن عثمان كردن، اين مساله هستند.

نظر بدهید