21واحد صنعتی در شهرک سفیدرود رشت در حال بهره برداری است

  چاپ   23 , آذر , 1391 ساعت 12:25 ق.ظ  
مدیر‌عامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان گفت: 21 واحد صنعتی در شهرک صنعتی سفیدرود رشت آماده بهره‌برداری است.

مهندس مجید عباسیان‌امین در بازدید از شهرک صنعتی سفیدرود این شهر با ارائه گزارش از برنامه‌های عملیاتی و اجرایی در دست اقدام شهرک صنعتی سفید‌رود رشت، اظهار کرد: اکنون با وجود گذشت حدود 3 سال از واگذاری عرصه‌های فاز نخست شهرک صنعتی سفید‌رود به متقاضیان 21 واحد صنعتی در این شهرک مشغول به فعالیت بوده و بقیه قرار‌دادها در مرحله ساخت و ساز و نصب ماشین‌آلات هستند.

وی افزود: این واحدها در زمینه‌های فلزی، غذایی، سلولزی، شیمیایی، کانی غیر فلزی، برق و الکترونیک با اشتغال مستقیم بالغ بر 244 نفر و سرمایه‌گذاری 145 میلیارد ریال در حال بهره‌برداری است.

این مسئول، مساحت شهرک صنعتی سفیدرود رشت در فاز نخست را 200 هکتار عنوان کرد و گفت: فاز توسعه این شهرک 700 هکتار است و بزرگ‌ترین شهرک صنعتی شمال کشور محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: در نظر داریم که در طراحی فاز توسعه، شهرک صنعتی سفیدرود برای سرمایه‌گذاری خارجی نیز زون ویژه تعبیه شود.

عباسیان‌امین تصریح کرد: اکنون شهرک صنعتی سفیدرود دارای امکانات مورد نیاز واحدهای صنعتی مانند آب، برق، جاده دسترسی، شبکه روشنایی، تلفن و اینترنت است و پروژه‌های دیگری در زمینه شبکه گاز، احداث خط انتقال، کانال هدایت آب‌های سطحی، جدول‌گذاری، زیرسازی و آسفالت خیابان‌ها را در دست اجرا دارد.

نظر بدهید