املش نیوز :هيات دولت در بيستو پنجمين جلسه استاني خود در استان گيلان بيش از 120 مصوبه را براي عمران و آباداني اين استان به تصويب رساند.
بر اساس این گزارش در جلسه شب گذشته هيات دولت در محل استانداري رشت بيستو پنجمين جلسه استاني هيات دولت به رياست محمود احمدينژاد رئيس جمهوري برگزار شد و بيش از 120 مصوبه براي عمران، آباداني و رفع مشكلات مردم استان گيلان به تصويب رسيد.
بيستوپنجمين جلسه استاني هيات دولت عصر روز گذشته ساعت 19 آغاز شد و تا ساعت يك و سي دقيقه روز جمعه به طول انجاميد.
رئيسجمهور در سفر چهار روزه خود به استان گيلان با مردم 14 شهرستان، خانوادههاي ايثارگران و شهدا ، منتخبان ،علما و روحانيون، مديران و دانشجويان استان گيلان ديدار و گفتگو كرد.
رئيس جمهور درچهارمين روز از سفر خود تا دقايقي ديگر با مردم شهرستانهاي فومن و رودبار ديدار وگفت وگو خواهد كرد.
خبرهاي تكميلي متعاقباً ارسال خواهد شد.