آیت الله قربانی در دیدار با اعضای ستاد مرکزی دکتر روحانی در گیلان : انتخابات اخیر بی ضایعه ترین و پرفایده ترین انتخاباتی بود که تا به حال داشتیم

  چاپ   30 , خرداد , 1392 ساعت 8:16 ب.ظ  

اعضای ستاد مرکزی دکتر روحانی در گیلان، با ایت الله قربانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه رشت دیدار کردند.

در این دیدار که دکتر کیوان محمدی رییس حزب اعتدال توسعه ستاد انتخاباتی و سخنگوی ستاد مرکزی دکتر روحانی در گیلان و عبدالغفار شجاع رییس ستاد دکتر روحانی در گیلان و سایر مسوولان حضور داشتند ، آیت الله قربانی ضمن تشکر از آنان برای تلاش در راستای خلق حماسه حضور مردم در پای صندوق های رای که مورد تاکید مقام معظم رهبری بود، دیدگاههای خود را در ارتباط با فضای سیاسی کشور پس از انتخابات بیان کرد.

آیت الله قربانی در این دیدار گفت: انتخابات اخیر بی ضایعه ترین و پرفایده ترین انتخاباتی بود که تا به حال داشتیم و صدای مخالفان را خاموش کرد و به مردم ایران عزت بخشید.

وی افزود: برخی ها گفتند مردم بخاطر آقای هاشمی و خاتمی و یا اصلاحات و غیره رای دادند، نمی گویم اینها بی اثر بود ولی آنچه باعث بوجود امدن حماسه سیاسی شد خود مردم بودند.

آیت الله قربانی با اشاره به سوابق حسن روحانی رییس جمهور منتخب ادامه داد: روحانی در مناظره قدرتمندانه و با منطق حرف می زد و مثل بعضی ها مسائل را زیاد باز نمی کرد تا باعث آبرو ریزی گردد.

وی یکی از عوامل پیروزی روحانی را اختلاف اصولگرایان دانست و گفت: اصولگرایان توانایی رسیدن به وحدت را نداشتند در حالی که در جبهه مخالف به خوبی انسجام ایجاد شد.

نماینده ولی فقیه در گیلان تصریح کرد: وظیفه همه ماست که از روحانی حمایت کنیم چراکه ایشان در خط ولایت هستند و همیشه پیشتاز بودند و حتی روحانی اولین کسی بود که در مجلس ترحیم اقا مصطفی خمینی ، لقب امام را به حضرت آقا داده بود، من هم یکبار در مجلس خبرگان به ایشان گفتم تو امید انقلابی و سعی کنید خودتان را به برخی جریانات نزدیک نکنید.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان یاد آورشد : دکتر روحانی وفادار تر از دیگران به اسلام ، انقلاب ، رهبری ، امامت و ولایت است و مردم ما در شناس هستند و در را خوب شناختند، ان شا الله با حضور دکتر روحانی هم اقتصاد رونق بگیرد، هم بیکاری ریشه کن شود و از همه مهمتر اختلافات کمتر و شاید برطرف گردد.

وی تاکید کرد : به هر حال مردم تندروی ها را دوست ندارند چه از این سمت باشد چه از ان سمت، واقعا متاثر شدم وقتی که شنیدم برخی اقدام به تندروی هایی کردند که موجب آزار و اذیت مردم و برخی فعالان ستادها در استان خودمان و در سایر شهرهای کشور شد و واقعا با اینگونه رفتارها دل آدم به درد می آید که امیدوارم وحدت کلمه بوجود بیاید.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اشاره به شعار اعتدال گرایی دکتر روحانی به اعضای ستاد انتخاباتی ایشان در گیلان تاکید کرد که شما باید تندروی نکنید و نگذارید عقده گشایی شود.

وی افزود : همه باید تلاش کنیم تا کشور در مسیر تعادل قرار گیرد و مشکلات مردم برطرف شود و با توجه به شناختی که از دکتر روحانی دارم ایشان این توانایی را دارند تا مشکلات را کم کنند.

وی یاد آورشد : استان گیلان ظرفیت بالایی دارد و باید در این شرایط که فرصتی برای استان ما با حضور دکتر نوبخت در کابینه دکتر روحانی ایجاد شده است از این فرصت برای رفع مشکلات استان گیلان استفاده کنیم.

آیت الله قربانی با اشاره به سوابق درخشان سیاسی و خانوادگی محمد باقر نوبخت گفت: در دوره ایی اصفهان بیش از ۱۲ وزیر در کابینه داشت و ما یکی هم نداشتیم چه ایرادی دارد حالا که این فرصت برای یک گیلانی پیش امده تا به مدارج بالا که لیاقتش را دارد برسد ما حمایت کنیم.

آیت الله قربانی با اشاره به برخی مشکلات استان گیلان افزود: ۸ هزار تن برنج ما به ۴۰۰ تن رسیده بود و الان هزار تن شده، ۷۰ هزار تن چای ما به ۴ هزار تن رسیده، از ابریشم و سایر محصولات که نپرسید، همه اینها به این دلیل است که در کابینه کسی را نداشتیم.

آیت الله قربانی بیان داشت: امیدوارم با واقع نگری دکتر روحانی و مشاورانی چون نوبخت شاهد آمدن امثال سعادتی ها به گیلان نباشیم که گیلان را چندین سال به عقب ببرد، آمدن سعادتی ظلم بزرگی به گیلان بود، مگر در بین گیلانی ها بهتر از ایشان نبود البته بنده شایسته سالاری را بر بومی گری ترجیح می دهم.

در ادامه این دیدار برخی از اعضای ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در گیلان سخنانی را در خصوص انتخابات و مسائل پس از آن و شکل گیری گفتمان جدید اعتدال گراییدر فضای سیاسی جامعه ارائه کردند و همچنین مهندس عبدالغفار شجاع رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در گیلان با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در امید بخشی به دست اندرکاران انتخابات و تضمین فضای رقابت انتخاباتی تاکید کرد : بیانات مقام معظم رهبری در روز انتخابات سلامت انتخابات را بیمه کرد و همه امیدوار شدیم.

وی همچنین در سخنان کوتاهی به بیان فعالیت های ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در گیلان و تلاش همکارانش در این زمینه پرداخت.

نظر بدهید