رییس‌جمهور در دیدارِ مجمع نمایندگان گیلان:مشکلات کشور بدون تکیه بر عقلانیت و اعتدال حل نخواهد شد

  چاپ   9 , دی , 1392 ساعت 4:42 ب.ظ  

رییس‌جمهور در دیدارِ مجمع نمایندگان استان گیلان با بیان اینکه صفت سرسبز با نام گیلان عجین شده است، گفت: گیلان از زیبایی‌های طبیعی و نعمات خدادادی بی‌شماری بهره‌مند است و انسان‌های پاک، مؤمن و خدوم، زیبایی‌های این استان را دو چندان کرده است.حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر حسن روحانی با اشاره به اینکه مردم گیلان همواره مردمی مبارز و حاضر در میدان بوده‌اند، افزود: میرزاکوچک‌خان یکی از نمونه‌های مردمان مبارز و جهادگر استان گیلان بوده است؛ مردم این استان که در یک مقطع مهم تاریخی پیشانی مقابله با تجاوز خارجی بودند، نشان داده‌اند که همواره در طول تاریخ مرزبانانی متعهد و امین برای فرهنگ و سرزمین ایران بوده‌ و هستند.

دکتر روحانی گیلان را استانی سرشار از استعدادهای شگرف توصیف کرد و اظهار داشت: گیلان از جمله استان‌هایی است که سالانه میزبان میلیون‌ها مسافر و گردشگر از ایران و دیگر کشورهای دنیاست و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در این منطقه بسیار اهمیت دارد.
رییس‌جمهور تصریح کرد: البته حمل و نقل و بویژه توسعه شبکه ریلی که جزو درخواست‌های بحق نمایندگان استان نیز هست، از نگاه دولت نیز نه تنها در عرصه استان‌های شمالی بلکه در سطح ملی و منطقه‌ای، جایگاه مهم و استراتژیکی دارد.
دکتر روحانی ادامه داد: راه‌آهن نقش مؤثری در پیوند دادن منافع اقتصادی و به تبع آن امنیت ملی ایران با کشورهای منطقه دارد و باید با توسعه خطوط ریلی در داخل و بین کشورهای همسایه منافع اقتصادی منطقه‌ای ایران و کشورهای همسایه به یکدیگر گره بخورد.
رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: دولت یازدهم در سخت‌ترین شرایط ممکن و با حجمی قابل توجه از تحریم‌ها و مشکلات کار را تحویل گرفت، اما اینها به معنای آن نیست که نمی‌توان مشکلات را حل کرد و به اهداف بلند دست یافت.
دکتر روحانی گفت: در این شرایط اگر چه نمی خواهم بگویم نقد سازنده و در راستای منافع ملی فراموش و یا به حاشیه رانده شود، اما اولویت باید مشورت دادن و کمک به دولت در راستای هم‌افزایی تلاش‌ها برای حل مشکلات انباشته باشد.
رییس‌جمهور با اشاره به تدوین و ارائه لایحه بودجه در موعد قانونی گفت: دولت در زمانی که حتی اصلاحیه بودجه سال جاری از مجلس بازنگشته بود، لایحه بودجه سال ۹۳ را در زمان قانونی تهیه و تسلیم مجلس کرد تا تعهد خود را بر حرکت در مرز قانون اثبات نماید.
دکتر روحانی با بیان اینکه اجرایی شدن توافق ژنو می‌تواند به حل مشکلات کمک کند، اضافه کرد: البته ریشه اصلی بسیاری از مشکلات، داخلی است و حل بسیاری از این مشکلات راه‌حل کوتاه‌مدت ندارد.
رییس‌جمهور اظهار داشت: قصد بحث درباره مسائل گذشته را ندارم و تأکید دارم که باید نگاه ما رو به آینده باشد و بر حل و فصل مشکلات تمرکز شود؛ حل و فصل مشکلات بزرگ نیازمند قدرت ملی است که آن هم در سایه وحدت و انسجام حاصل می‌شود.
دکتر روحانی در تشریح آثار و تبعات انتخابات ۲۴ خرداد در عرصه داخلی و بین‌المللی تصریح کرد: در عرصه داخلی این انتخابات باعث ایجاد نشاط و امید شد و در عرصه بین‌المللی نیز شاهد بودیم زمانی که بنده به نیویورک سفر کردم، همه مقامات کشورها و از جمله اروپایی ها، درخواست ملاقات داشتند؛ این نشان عظمت اراده و همبستگی ملت ایران است که در انتخابات ۲۴ خرداد متجلی شد.
رییس‌جمهور ادامه داد: وقتی پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی گری را در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کردم، اگر چه خواهان قرار گرفتن آن در دستور کار مجمع عمومی بودیم، اما همه فکر نمی‌کردیم به این سرعت بانیان آن از یک کشور به ۴۳ کشور افزایش یافته و پس از طرح در مجمع عمومی علی‌رغم برخی مخالفت‌ها از جمله رژیم صهیونیستی، حتی این رژیم نیز جرأت طرح درخواست رأی‌گیری برای آن را نداشت و قطعنامه با اجماع، به تصویب برسد؛ این افتخاری بزرگ و متعلق به ملت ایران و یکی دیگر از آثار انتخابات ۲۴ خرداد است.
دکتر روحانی در ادامه تأکید کرد: طرح موضوع عقلانیت و اعتدال از سوی دولت یک شعار نیست، بلکه معتقدیم مشکلات بدون تکیه بر عقلانیت و اعتدال حل نخواهد شد. یکی از مشکلات اساسی جامعه ما افراط بوده و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره افراطیون، برای کشور مشکل درست کردند و اگر چه ممکن است گاهی در اقدامات خود حسن نیت هم داشتند، اما نتیجه اقداماتشان ایجاد مشکل کرده است.
رییس‌جمهور با بیان اینکه برای رسیدن به ایرانی امن، آزاد و پیشرفته باید گذشت کرد، گفت: با انشقاق و اختلاف کاری پیش نمی‌رود؛ اروپایی‌ها در حالی که یک تاریخ مملو از جنگ و درگیری و اختلاف با یکدیگر داشتند، به این نتیجه رسیدند که با یکدیگر متحد شوند و شدند، ما که از بهترین دین و فرهنگ و آموزه‌ها برخورداریم چرا نباید در کنار یکدیگر و بر مبنای اعتدال با هم تعامل داشته باشیم.
دکتر روحانی با تأکید بر لزوم تعامل سازنده با جهان افزود: تردیدی وجود ندارد که باید برپایه عزت، حکمت و مصلحت مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی را توسعه داد تا بتوان هر چه سریع‌تر با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها مشکلات را برطرف کرد.
رییس‌جمهور با اشاره به اینکه باید عقلانیت و تدبیر اساس و بستر همه تلاش‌ها برای تحقق اهداف باشد، اظهار داشت: دولت کاملاً واقع‌بینانه و بر مبنای ظرفیت‌ها، بودجه سال ۹۳ را به مجلس ارائه داده و امیدواریم که این لایحه در مجلس خیلی تغییر نکند و مخصوصا ارقام بودجه افزایش پیدا نکند.
دکتر روحانی با بیان اینکه امید به بهبود وضع بسیار زیاد است، تصریح کرد: طبق گزارشی که دیروز منتشر شده، نرخ تورم باز هم کاهش یافت و تورم نقطه به نقطه به ۸/۲۸ رسید. امیدواری مردم به عنوان بزرگترین سرمایه، هر روز بیشتر از پیش می‌شود. برای تداوم این حرکت باید بیش از پیش با یکدیگر متحد شویم و در برابر چشم‌هایی که ما را می‌نگرند، اتحاد واقعی را به نمایش بگذاریم.
رییس‌جمهور با اشاره به طرح دهها سوال از وزرا در مدت سه ماه از سوی نمایندگان مجلس خاطرنشان کرد: سوال حق نمایندگان است، اما چنین حجمی از سوال از وزرا با حجم کاری بالای آنها تناسب ندارد و بعضاً برخی از تقاضاها و درخواست‌ها نیز منطبق با قانون نیست و وزیر در قبال عدم برآورده کردن آن، نباید تهدید شود. باید نمایندگان محترم وزرا را برای انجام کار بهتر دلگرم کنند.
دکتر روحانی گفت: اما بنده از وزرا خواسته‌ام ضمن احترام کامل به نمایندگان و مجلس بر اجرای دقیق قانون ایستادگی کنند. تردیدی ندارم که نمایندگان مجلس هم دلسوز و خواهان شرایط بهتر برای کشورند.
رییس‌جمهور خواهان تجمیع توان نمایندگان برای کمک به دولت در راستای حل مشکلات مردم شد و اظهار داشت: منظور این درخواست کمک به رییس‌جمهور یا وزرا نیست، بلکه کمک به تلاش های دولت برای رفع مشکلات مردم است. باید همه قوا با هم متحد و تحت نظارت رهبری معظم کار را به پیش ببرند.
دکتر روحانی تأکید کرد: گیلان استانی مستعد در زمینه‌های مختلف بویژه کشاورزی و گردشگری است و اطمینان داشته باشید که در حد مقدورات به دنبال کمک به توسعه استان و حل مشکلات هستیم.
رییس‌جمهور گفت: برای تصمیم‌گیری برای تقسیمات کشوری و ارتقا‌ء اداری مناطق مختلف کشور طرح جامعی در وزارت کشور در دست تهیه است که در آینده در دولت بررسی خواهد شد.
پیش از سخنان رییس‌جمهور نمایندگان استان در سخنانی توجه به کشاورزی گیلان، بویژه تولید برخی محصولات مثل برنج و چای و لزوم نگاه استراتژیک دولت به این محصولات، توجه بیشتر به ظرفیت‌های گردشگری، لزوم توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در استان، توسعه شبکه فاضلاب، صرف توجه کافی به جمع‌آوری پسماندها، توجه به حل مشکلات صیادان، اتمام ساخت بنادر نیمه تمام گیلان، تسریع در بهره‌برداری از منابع نفت و گاز کشف شده در خزر و اصلاح تقسیمات کشوری در استان را خواستار شدند.

****جزئیات جلسه مجمع نمایندگان استان گیلان با روحانی
عضو مجمع نمایندگان استان گیلان جزئیات نشست مجمع نمایندگان این استان با رئیس جمهور را تشریح کرد و گفت: رئیس جمهورقول داد که دررفع مشکلات استان گیلان همکاری کند.

صفر نعیمی رز در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت در تشریح نشست مجمع نمایندگان استان گیلان با رئیس جمهور گفت: نشست مجمع نمایندگان استان گیلان امروز با حضور رئیس جمهور و برخی ازمعاونان وی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت رشد وتوسعه در استان گیلان افزود: نمایندگان  درباره مسائلی چون راه آهن، تکمیل احداث آزاد راه قزوین- رشت، سایت نفتی، توجه به چای، برنج ، کشاورزی، صنعت و بیکاری با رئیس جمهور بحث و گفت وگو داشتند.

وی تصریح کرد: البته رئیس جمهوردرباره گفت وگوهای هسته ای با اعضای 1+5 در ژنو، شرکت در کنفرانس سازمان ملل و تمام مسائل از ابتدای ریاست جمهوری خود تا کنون توضیحاتی را به نمایندگان ارائه دادند.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان تاکید کرد: با توجه به بودجه در نظر گرفته شده برای استان گیلان، درصد پایینی از مشکلات این استان را می توان مرتفع کرد، اما رئیس جمهورقول داد تا در رفع مشکلات استان گیلان به ویژه مسائل مربوط به حوزه کشاورزی همکاری کند.

****تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی مشکلات صنعت چای در نهاد ریاست جمهوری
نماینده مردم لنگرود در مجلس ،گفت: در جلسه مجمع نمایندگان استان گیلان با رییس جمهور مقرر شد کارگروه ویژه ای برای بررسی موضوع چای در نهاد ریاست جمهوری با ریاست یکی از معاونان رئیس جمهور تشکیل شود.

مهرداد بائوج لاهوتی درگفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت،در تشریح محورهای  مجمع نمایندگان استان گیلان با  رئیس جمهور ،گفت: در این جلسه مجمع نمایندگان استان گیلان  مشکلات و معضلات بخش کشاورزی از جمله مشکلات موجود در تولید چای داخلی و  واردات بی رویه برنج به کشور زا با رئس جمهور درمیان گذاشتند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در این نشست رئیس جمهور برتولید چای داخلی و میزان واردات این محصول آگاهی کاملی داشت به طوری که افزایش دفعات و راندمان برداشت چای از هکتار باغات چای یکی از تأکیدات مهم این جلسه بود.

بائوج لاهوتی،افزود: متأسفانه میزان دفعات برداشت چای از هکتار باغات بسیار کم است که این مهم مستلزم به‌زراعی باغات چای و تأمین اعتبارات کافی برای این عملکرد از سوی دولت است.

تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی چای در نهاد ریاست جمهوری

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد که کارگروه ویژه ای برای بررسی موضوع چای در نهاد ریاست جمهوری با ریاست یکی از معاونان رئیس جمهور  تشکیل شود.

بستن پرونده واردات برنج با اصلاح بذر

این نماینده مردم درمجلس نهم،اظهار داشت: در جلسه امروز در خصوص واردات بی رویه برنج به کشور گفت و گو هایی صورت گرفت به طوری که در این جلسه به رئیس جمهور متذکر شدم که میزان  نیاز کشور به واردات برنج فقط  500 تا 400 هزار تن است، اما متأسفانه براساس آمار گمرک کشور از ابتدای سال 92 تا به امروز حدود یک میلیون و 200 هزار تن برنج وارد کشور شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس،گفت: در این جلسه عنوان شد که نیاز کشور به واردات برنج فقط 500 تا 400 هزار تن است که به طور حتم با اصلاح بذر محصول به راحتی می توان داستان واردات برنج به کشور آن هم بعضا در برخی از موارد آلوده، را ببندیم که رئیس جمهور قول دادند در این خصوص عملکردی داشته باشند.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان:رئیس جمهور بر جلوگیری از واردات بی‌رویه برنج تاکید کرد/ اعتبار ویژه برای سایت نفتی سردار جنگل

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به دیدار مجمع نمایندگان این استان با رئیس جمهور، گفت: رئیس جمهور بر جلوگیری از واردات بی‌رویه برنج تاکید کرد.

حسن تأمینی در گفت‌و گو یی، با گرامیداشت یوم‌الله 9دی، اظهار کرد: از حضور پرشور مردم گیلان در پاسداشت حماسه 8دی گیلان و حماسه ملی 9 دی تشکر می کنیم.

وی با اشاره به دیدار ظهر امروز نمایندگان و استاندار گیلان با رئیس جمهور، افزود: دیدار خوبی برگزار شد و رئیس جمهور شناخت بسیار خوبی را نسبت به فرصت‌ها، ظرفیت ها و مشکلات گیلان داشت.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان گفت: نمایندگان استان در این دیدار مشکلات حوزه انتخابیه خود را مطرح کردند و برخی درخواست‌ها نیز به صورت مکتوب تقدیم رئیس جمهور شد.

تأمینی تصریح کرد: رئیس جمهور در این دیدار بر اختصاص اعتبار ویژه برای سایت نفتی سردارجنگل، راه‌آهن گیلان و پروژه آزادراه استان تأکید کردند.

به گفته وی، جمع‌آوری آب‌های سطحی، احداث سدهای لاستیکی و رفع مشکلات کارخانه‌های تعطیل شده از موارد مطرح شده در نشست نمایندگان مجلس و استاندار گیلان با رئیس جمهور بود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان گفت: تکمیل پروژه راه‌آهن استان و اتصال آن به ساری و گلستان در این نشست مطرح شد و مقرر شد تا با توجه به ظرفیت ساحلی گیلان، توسعه بنادر فعلی گیلان و احداث بنادر جدید پیگیری شود.

تأمینی با اشاره به مشکلات زیست  محیطی گیلان، خاطرنشان کرد: موضوع بازیافت زباله‌ها نیز مطرح و مصوبات خوبی در این باره تصویب شد.

وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور قول دادند تا به زودی برای حل مشکلات چایکاران گیلان کارگروه ویژه‌ای در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان افزود: رئیس جمهور در این دیدار بر جلوگیری از واردات بی‌رویه برنج تأکید کرد و گفت واردات برنج نباید به اندازه‌ای باشد که به تولید داخل ضربه بزند.

گزارش تصویری/ جلسه مجمع نمایندگان استان گیلان بارئیس جمهور (2)


نظر بدهید